Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Δημοτικά Τέλη
ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΡΑ

«Σημασία έχει ότι κανένας από εκείνους τους λόγους, δεν στέκει σήμερα. Συνεπώς, είναι απόλυτα δικαιολογημένη η πρόταση που καταθέτει ενόψει του νέου οικονομικού έτους για τον Δήμο Πάρου, η εφημερίδα μας «Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου».

Σχολικές Μονάδες στην Πάρο
Στον «αέρα» τα πάντα

«Πάντως, ο κ. Χρ. Βλαχογιάννης (καθ’ ύλη αρμόδιος σύμφωνα με το Νόμο «Καλλικράτης» για την ανέγερση σχολείων στο νησί μας) δηλώνει στις 29/11 στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Παροικιάς».

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Γονέων
«Οι γονείς κατήγγειλαν στις τοποθετήσεις τους την κυβερνητική πολιτική και τα όσα αυτή έχει επιφέρει στα σχολεία. Στο θέμα της στάσης της δημοτικής αρχής τα πράγματα ήταν ακόμα πιο ξεκάθαρα, αφού, ήταν διάχυτη η εντύπωση ότι ο κ. Βλαχογιάννης δεν μπορεί να δώσει καμία λύση στα προβλήματά τους».

Κοινοτικό καφενείο = ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ. Του Δ.Μ.Μ.
«Αν υπάρχει μία λύση, ώστε ο παραδοσιακός οικισμός να αποκτήσει και πάλι ζωή, η λύση λέγεται ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ του κοινοτικού καφενείου! Μόνο έτσι, θα φανεί και πάλι η παραδοσιακή αγορά, η πλατεία Μαντώς, η ομορφιά που σήμερα κρύβεται».

Αναμένονται ανακοινώσεις από Βρυξέλλες για ΕΣΠΑ με 181
Κλειδωμένα Έργα από Ε.Ε.

«Η αλήθεια βεβαίως είναι διαφορετική. Στην ουσία, οι περισσότερες από αυτές τις ανακοινώσεις αποτελούσαν προεγκρίσεις, δηλαδή δηλώσεις συμμετοχής σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα και όχι πραγματικές εντάξεις που διαθέτουν δεσμευμένους και υπαρκτούς οικονομικούς πόρους και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης των έργων».

Έμεινε μόνος! Σύλλογοι και Φορείς διαμαρτύρονται
Φθηνά τεχνάσματα και για τους μαθητές
Πήγε να τους γλυκάνει… και του το έβγαλαν ξινό

«Δέχθηκε στον συνδυασμό μέχρι και αυτούς που είχαν πολεμήσει ακόμα και με νομικά μέσα το μεγαλύτερο επίτευγμα του δήμου Πάρου. Το υγειονομικό αεροσκάφος! Δέχθηκε αυτούς, που εκτός από το υγειονομικό αεροσκάφος είχαν προσπαθήσει να βάλουν τρικλοποδιές στο δεύτερο μεγάλο όραμα εκείνης της εποχής. Τις απαλλοτριώσεις για το νέο αεροδρόμιο Πάρου».

Ψίθυροι…του φύλαρχου
«Ο γραμματικός που ήταν βασιλικότερος του βασιλέα και σούπερ φίλος της μνημονιακής κυβέρνησης του είπε: «Μα τι λες πολυχρονεμένε εκπρόσωπε της Δουνουτουνιασμένης μας κυβέρνησης; Αυτά τα χαράτσια τα έχουμε ανάγκη. Αν δεν τα δώσουμε στους βασιλείς της πρωτεύουσας θα έχουμε πρόβλημα. Μπορεί να μας πουν προδότες της εθνικής προσπάθειας».

«Έμφραγμα» στις καθυστερήσεις
ΑΟΠ – ΜΗΛΟΣ 2-3

«Το ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές παιχνίδι, γιατί μπορεί να προσφέρει τις μεγαλύτερες συγκινήσεις. Τα όσα έζησαν οι λίγοι σχετικά φίλαθλοι το περασμένο Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Παροικιάς (στον αγώνα μεταξύ ΑΟ Πάρου – Παμμηλιακού που βρήκε νικητές του Μηλιούς με 3-2), θα το θυμούνται για χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom