Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2011

Χρόνια Πολλά από καρδιάς


7 σχόλια:

ΞΗΜΕΡΑΚΗΣ ΦΑΝΗΣ είπε...

Χρόνια πολλά από καρδιάς
υγεία ευτυχία
πάντα να είναι δίπλα σου
του Αστρου η μαγεία.

ΜΑΡΟΥΛΑΚΙ είπε...

Δημήτρη μου ή καλύτερα!παππού Δημήτρη εύχομαι να σας ζήσει ο μπέμπης να πάρει την ομορφιά της μαμάς(το μπαμπα δεν τον ξέρω),το πνεύμα και την ευφυία του παππού του και την καλοσύνη της γιαγιάς του.
Να είστε ολοι καλά και χαρούμενοι.Καλά Χριστούγεννα να έχετε και τις καλύτερες ευχές μου στην καινούργια μανούλα.
Να έχεις πάντα αυτη τη γλυκιά γεύση στο στόμα σαν και αυτή που σου άφησε το 2011!!!!!!!
Πολλά φιλιά.

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Εγκάρδιες ευχές σε εσένα, και
την οικογένειά σου.

Είθε η μικρή ανάπαυλα των γιορτών να σας χαρίσει γαλήνη και μικρές χαρούμενες καθημερινές στιγμές που τόσο μας είναι απαραίτητες και μας ανατροφοδοτούν στους χαλεπούς καιρούς μας.

gitsanas είπε...

Χρόνια Πολλά Δημήτρη. Πάντα χαρές, υγεία και ευτυχία!!!

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΚΑΙ ΚΑΛΆ!

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΊΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως αυτό το σωματίδιο "χ" του CERN, στο καθιερωμένο καθημερινό ΜΟΝΤΕΛΟ της ΖΩΗΣ μας είναι ο ... ΦΟΒΟΣ που φυλάγει τα ΕΡΜΑ; Μήπως είναι ο ΚΚ (Κολοτουμπέ Καρατζαφερέ); Πάντως καλό θα είταν στην "Ελληνική Βουλή" να έκανε κανένας καμμια επιστημονική ερώτηση στον "Πρωθυπουργό σας" τι είναι το ... σωματίδιο "χ", δίοτι ο Παπαμήτρος είναι ... Φυσικός ! Αλλά το ερώτημα είναι έαν υπάρχουν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ "βουλευτές" ! Ακυρο το ερώτημα, διότι εάν υπήρχαν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ στην "Βουλή" και στην Ελλάδα, δεν θα καταντούσαν τον Ελληνικό Λαό έτσι, ούτε την Χώρα στον Πυθμένα του Βόθρου ! Αλλά όπως είπαμαι, σαυτήν την χώρα ότι δηλώσεις είσαι, Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης, γέμισαν από "επιστήμονες", από "προέδρους", "αντιπροέδρους", "τεχνοκράτες", "υπουργούς κ. πρωθυπουργούς", "βουλευτές και εξουσιαστές", "Ανθέλληνες Εθνικόφροωνες Ελληνάρες", "ειδικούς", "καθηγητάδες", γενικά ΓΕΜΙΣΕ ο ΒΟΘΡΟΣ ΣΚΑΤΑ !! Λέμε καλά Χριστούγεννα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!!

marianaonice είπε...

Χρόνια πολλά Δημήτρη!!
Καλές γιορτές να έχουμε παρά τις αντιξοότητες με αγάπη και ελπίδα για τη λύτρωσή μας από τους εφιάλτες.