Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Τι σημαίνει η φωτογράφηση μοντέλων με εσώρουχα στη Βίλα Ζωγράφου;


Η φωτογραφία που βλέπετε δημοσιεύθηκε στο Zografou bloging ,το οποίο μας βάζει κουίζ: "Βρείτε που έγινε η φωτογράφηση…"!

Ο φίλος Θανάσης Δαβαλάς από το zografou.net,φυσικά και το βρήκε και σχολιάζει τα ακόλουθα:
Φωτογραφία απο την Βίλα Ζωγράφου.
Ναι καλά διαβάσατε και για να είμαστε ειλικρινείς το θέμα πρωτοδημοσίευσε το ZografouBloging.
Εμείς θα συμπληρώσουμε το ρεπορτάζ του αναφέροντας οτι η φωτογραφία είναι της Γιάννας Δημάκη απο την Βίλα Ζωγράφου και τραβήχθηκε μέσα στο 2011 κατά τον φωτογράφο που τράβηξε την φωτογραφία.
Ωραίο ντεκόρ Ζωγραφιώτες για ενα ωραίο κορίτσι.
Η μόνη μας ένσταση είναι οτι το ντεκόρ αυτό το πληρώσαμε εκατομμύρια ευρω.
Έχουμε και κάποια ερωτήματα φυσικά όπως ποιός έδωσε την άδεια , γιατί την έδωσε αν την έδωσε, αν δεν την έδωσε ποιός στην διοίκηση μπορεί να μας διασφαλίσει οτι αύριο δεν θα χρησιμοποιηθεί και για κάποιον άλλον λόγο; Οι απαντήσεις στο ερώτημα μας φυσικά προβλέπουμε οτι θα παραπεμφθούν στις ελληνικές καλένδες ως συνήθως...
-------------
Εμείς μπήκαμε στη σελίδα του φωτογράφου http://nikosalpha.com/ και βρήκαμε
άλλες τρεις φωτογραφίες τραβηγμένες στη Βίλα Ζωγράφου το 2011 με διαφορετικά μοντέλα (Γιάννα Δημάκη και Χριστίνα Ζαφειρίου) αλλά με παρεμφερή αμφίεση,που σημαίνει διαφήμιση εσωρούχων.Πράγμα που μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως η δημοτική αρχή της πόλης μας αποφάσισε να αξιοποιήσει τη Βίλα Ζωγράφου.Κι αφού δεν την παραχωρεί στο Ζωγραφιώτικο λαό την έδωσε για διαφημιστικούς σκοπούς.
Αν δεν είναι έτσι ας μας πει κάποιος πως και γιατί  έγινε η φωτογράφηση.
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλα τα θέματα που αναφέρονται  στο ιστορικό της πολύπαθης Βίλας Ζωγράφου.
 Απολαύστε τη Βίλα αλλά και τα μοντέλα ώσπου να έρθουν οι απαντήσεις

6 σχόλια:

Οικοδόμος είπε...

...και γιατί γκρινιάζετε παρακαλώ; Μια ..."εναλλακτική" μορφή χρηματοδότησης του Δήμου είναι. Δεν παραδειγματίζεστε εσείς, οι ...κακόπιστοι από την κυβέρνησή μας; Δείτε πόσες μορφές "εναλλακτικών" πηγών εσόδων ανακαλύπτει για την επιβίωση των ασφαλιστικών ταμείων. Τόσο ..."εναλλακτικές" που μόνο πόνο προκαλούν στο λαό. Ο Δήμος Ζωγράφου, αντιθέτως, και μέσω ...υμών,
φροντίζει να απαλύνει ολίγον την καθημερινότητά μας, προσφέροντάς μας εικόνες καλλιτεχνικές... ειδικά η τελευταία...
Μια μεγάλη καλημέρα Δημήτρη μου, καλή δύναμη!

zeidoron dtsoukas είπε...

Καλημέρα φίλε Οικοδόμε!
Κανένας ψόγος για τις κοπέλες και το φωτογράφο,έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά.Ομως αυτή η ριμάδα η Βίλα έχει στοιχίσει του κόσμου τα εκατομμύρια στο Ζωγραφιώτικο λαό,έχει χυθεί αίμα σε "αψιμαχίες" με τα ΜΑΤ και εξακολουθεί να παραμένει κλειδωμένη με μια τεράστια έκταση γύρω της χέρσα,που θα μπορούσε να γίνει πάρκο για όλους μας.Μια όαση στο κέντρο της πόλης!
Να είσαι καλά,υπομονή και δύναμη επίσης.

Οικοδόμος είπε...

Δημήτρη... χιουμοριστικό (επιχείρησα να είναι) το σχόλιό μου. Μάλλον δεν το κατάφερα. Συμφωνώ απολύτως με αυτά που γράφεις. Άλλωστε σαν κάτοικος Ζωγράφου, κάποτε, και μάλιστα κοντά στη βίλα, έχω κάποια βιώματα...

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλε μου Οικοδόμε το σχόλιό σου ήταν υπέροχο, κατάλαβα και το πνεύμα του το και το χιούμορ σου και προς Θεού δεν παρεξήγησα τίποτα.
Απλά επειδή πολύς κόσμος πιθανότατα δεν γνωρίζει την προϊστορία της Βίλας Ζωγράφου αναφέρθηκα στο ιστορικό της.
Επίσης αν κάποιος πατήσει στην ετικέτα Βίλα Ζωγράφου θα βρει πολύ υλικό.Και πάλι να είσαι καλά!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους αξιοποίηθηκε η δημόσια περιουσία... Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ! Μόνο οι κάτοικοι με τις επιτροπές εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο τρόπο την βίλα και πάντα προς όφελος του Ζωγραφιώτικου λαού,

Νίκος Βασιλάκης είπε...

Καλησπέρα Ζείδωρον και υπόλοιπη παρέα,

Να αρχίσω λέγοντας ότι προς έκπληξη μου ανακάλυψα αυτό το άρθρο. Δέ γνωρίζω κανέναν σας, αναγνωρίζω ότι το άρθρο σας τα έχει με το δήμο περισσότερο όμως ούτε τα σχόλια σας ούτε η γενικότερη ατμόσφαιρα με ευνοούν.

Η απορία μου είναι γιατί γίνεται τόσος ντόρος και τόσα blog posts χωρίς να ρωτήσει κανείς πως και γιατί έγινε η φωτογράφηση. Αναφέρετε τόσο το όνομά μου όσο και των συνεργατών μου, χωρίς να ξέρετε τι έγινε και χωρίς να ξέρω και εσείς ποιοι είστε.

Είστε του δήμου; Είστε της κατάληψης; Είστε απλά δημότης;

Read more: Go to TOP and Bottom