Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ο μόνιμος … υβριστής μας!

Ο γνωστός μπουρδολόγος και μπαρουφολόγος αντιπρόεδρος (τον οποίο φοβούνται οι σύντροφοι και οι αντίπαλοι του ότι αν τον αμολήσουν χωρίς θέση και τίτλο θα βγάλει τα άπλυτα και τις βρωμιές πολλών στη φόρα) ξαναχτύπησε!
Έτσι μέσα από τον πολιτικό “παχυδερμισμό” που τον διακρίνει δεν δίστασε με περίσσιο θράσος και ...
υπέρμετρο αλαζονισμό να κατηγορήσει και να λοιδορήσει για πολλοστή φορά όλους όσους τολμούν να αμφισβητούν τις μέρες και τα έργα του ιδίου αλλά και των άλλων συμμετεχόντων του θιάσου που υπηρετεί!
Ο κύριος λοιπόν αυτός μιλώντας στο Γαλλικό κανάλι France 5 και στην εκπομπή Le monde en marche, αναφέρει μεταξύ άλλων πως "οι Αγανακτισμένοι που κατέβαιναν στις πλατείες όλης της χώρας, (δηλαδή, πάνω από 2 εκ. Έλληνες) ήταν ένα μείγμα από Κομμουνιστές, Φασιστές και Μαλάκες!!!"
Η λέξη ντροπή χάνει την αξία της μια και ο εν λόγω τύπος μπορεί κάλλιστα να αποχαρακτηριστεί από γραφικός και να αναβαθμιστεί σε πρόσωπο που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης για τον σκοτεινό και ύποπτο ρόλο της πολιτικής του διαδρομής τα τελευταία και όχι μόνο χρόνια!
Όσο για τους χαρακτηρισμούς που απέδωσε σε όλους όσους διαμαρτυρόμαστε του επιστρέφω ασυζητητί τον δεύτερο, αλλά και τον τρίτο με την επισήμανση ότι ... "είναι και φαίνεται"!

Άι σιχτίρ πια βρομάνθρωπε!!!


Η επίμαχη δήλωση στο 2:54

4 σχόλια:

Λιακαδα είπε...

Το άλλο με τον Τοτό το άκουσες? Μας είπε πως πλήρωσε και το Χαράτσι του για τα ακίνητα πουλώντας ένα από τα 50 που έχει για να καλύψει το ποσό! Να καγχάσω τώρα ή μετά? Χάρη μας έκανε! Αει να χαθεί το σίχαμα!

zeidoron dtsoukas είπε...

Να χαθεί ο ίδιος μαζί με όλο το αλληλοεξαρτώμενο σινάφι τους!
Ενας άνθρωπος που δεν προσφέρει τίποτα κι απλά κρατάει μια θέση για να βρίζει το λαό από το φόβο των υπολοίπων μην αρχίσει και ξεσκεπάζει αυτούς.Δυστυχώς Λιακάδα μου όλους αυτούς τους ψήφισαν πολλάκις πολλοί εξ ημών.

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς να φανώ οπαδός του Πάγκαλου θα έλεγα όμως οτι....δεν εχει και πολύ αδικο.
Και εγω ακριβώς το ιδιο πιστεύω στα περι των αγανακτισμένων.
Καλησπέρα φίλε μου.

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλε μου Θαλασσοκράτορα καμία αντίρρηση,κάθε ένας έχει τα πιστεύω του!Με τη διαφορά ότι εσύ κι εγώ την όποια άποψή μας θα την εκφράσουμε στην παρέα μας ή στο καφενείο σαν απλοί πολίτες.Το εν λόγω γομάρι συνεντευξιάζεται σε διεθνές μέσον και μιλάει ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης για το λαό τον οποίο υποτίθεται πως έχει χρέος να υπηρετεί και να εκπροσωπεί επάξια όπου δει.Και φυσικά δεν το κάνει πρώτη φορά αλλά εκ συστήματος αρέσκεται να προκαλεί γιατί πιστεύει πως έχει καλυμμένα τα νώτα του επειδή κρατάει κάποιους ομοίους του.Προσωπικά επειδή στα 35 χρόνια που εργαζόμουν όχι μόνο δεν έχω κλέψει δεκάρα αλλά μου κρατούσαν προκαταβολικά τους φόρους μου θα τα ρίχνω σε όσους προσπαθούν να με υποτιμήσουν!
Να είσαι καλά και καλό Σαββατοκύριακο!

Read more: Go to TOP and Bottom