Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ξανά στον αέρα η θρυλική εκπομπή του Καναλιού 29 «Επί του πιεστηρίου»! Τώρα από το KONTRA CHANNEL

Μνήμες μιας εικοσαετίας θα ξυπνήσουν απόψε ο Μάκης Κουρής με το Γιώργο Κουβαρά στο KONTRA CHANNEL.Τότε,μετά το βρώμικο '89 που το τρίο των Μάκη Κουρή-Μιχάλη Γαργαλάκου και Χάρη Πασβαντίδη "πάλευε" για την τιμή και το γόητρο του ΠΑΣΟΚ και του αρχηγού του Ανδρέα Παπανδρέου!

Με νέο πρόγραμμα από σήμερα στον αέρα το KONTRA CHANNEL. Στο δελτίο ειδήσεων ο Τέρενς Κουίκ και το βράδυ καθημερινά “Επι του πιεστηρίου” με τον Γιώργο Κουβαρά και στο σχολιασμό τον Μάκη Κουρή. Ο Κώστας Παναγόπουλος της ALCO  αναλύει τις δημοσκοπήσεις γνώμης.

Δελτίο Τύπου
Από σήμερα το KONTRA CHANNEL θα εκπέμψει ένα νέο τηλεοπτικόπρόγραμμα «Κόντρα σε όλους και σε όλα». Με νέες μαχητικές εκπομπές την στιγμή που ο κόσμος βιώνει οικονομικά τις δυσκολότερες μέρες της μεταπολεμικής Ελλάδας.
Ο γενικός διευθυντής του καναλιού Βασίλης Ταλαμάγκας τονίζει:
«Η νέα προσπάθεια του καναλιού πέρα από το ενημερωτικό πρόγραμμα στο οποίο θα δοθεί έμφαση από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 2 το πρωί, θα
συνδυαστεί με μια σειρά παρεμβάσεων – πρωτοβουλιών του καναλιού για κατηγορίες συμπολιτών μας οι οποίες πλήττονται άμεσα από την οικονομική κρίση». Διαθέτοντας στο δυναμικό του ένα από τα σημαντικά κεφάλαια της ελληνικής Τηλεόρασης, τον διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης Τέρενς Κουίκ, θα επιχειρήσει να καλύψει ενημερωτικά το σύνολο των απαιτητικών τηλεθεατών.
Mε το ΚΟΝΤRA θα συνεργάζεται πραγματοποιώντας δημοσκοπήσεις για τα θέματα της επικαιρότητας και η εταιρεία δημοσκοπήσεων ALCO. Από την έναρξη της λειτουργίας του το ΚΟΝTRA CHANNEL ξεχώρισε
αμέσως ταράζοντας τα νερά του τηλεοπτικού τοπίου και βρέθηκε στις πρώτες θέσεις προτίμησης των τηλεθεατών που μόνο μέσω WEB TV ξεπέρασαν τις 100.000.
Σύμφωνα δε με την έρευνα που πραγματοποίησε η KΑΠΑ RESEARCH για λογαριασμό του KONTRA, το κανάλι είναι στην κορυφή των περιφερειακών καναλιών με μέση τηλεθέαση 6,1%. Ακολουθούν EXTRA 3 (5,1), ET-3 (2,8), ΤΗΛΕΑΣΤΥ (1,0), CHANNEL 9 (0,9), KAΝΑΛΙ 10 (0,4), ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (0,4).
Το ΚΟΝΤRA μεταδίδεται και από ψηφιακά μπουκέτα DIGEA και εκπέμπει επίσης από τον Yμηττό 54 UHF, από την Πάρνηθα 35 UHF, από την Αίγινα 65 UHF και από το CONN-X TV.
Το KONTRA απευθύνεται στο δυναμικό κοινό 35-55 και μπορεί κανείς να το διαπιστώσει εύκολα μέσα από τον διάλογο που γίνεται καθημερινά από το FACEBOOK και το TWITTER.
* «Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τον Τέρενς Κουίκ» (Δευτέρα έως Παρασκευή 21.00-22.30). Κάθε βράδυ ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ παρουσιάζει και συντονίζει την
επικαιρότητα.
*« Επί του πιεστηρίου» (Δευτέρα έως Πέμπτη 22.30). Ο Γιώργος Κουβαράς παρουσιάζει την επικαιρότητα και ο Μάκης Κουρής σχολιάζει. Συμμετέχει ο διευθυντής της εταιρείας ALCO Κώστας Παναγόπουλος.
*« Αυριανές Σελίδες» (Κάθε Σάββατο από 20:00- 22.00). Ο Κώστας Μαρδάς, κάθε Σάββατο βράδυ, παρουσιάζει τις «Αυριανές Σελίδες».
Ένα δίωρο μαγκαζίνο που θα ξεκινάει με τις εφημερίδες της Κυριακής αποκρυπτογραφώντας πρωτοσέλιδους τίτλους και περνάει γενεές δεκατέσσερις το λάιφ στάιλ και θα τελειώνει με το πρόσωπο της εβδομάδας στο οπισθόφυλλο «Αυτοπροσώπως».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα του ΚΟΝΤRA CHANNEL εκτός από το ειδησεογραφικό του προφίλ, δίνει μεγάλη έμφαση και στο περιβάλλον με δύο εκπομπές «Κontra Περιβάλλον» με τη Νάντια Χαλαμανδάρη (Δευτέρα – Παρασκευή 18.50-19.00), «Οικοζήν» καθημερινά 10.00-11.00 και 19.00- 20.00.
Επίσης συνεχίζονται να προβάλλονται οι εκπομπές “Kontra LIVE” με τη Σοφία και την Ευδοκία Μύτιλη και τους Σίμο Κεδίκογλου και Αργύρη Ντινόπουλο σε ειδικά ένθετα, “Terra Incognita” με τον Γιάννη Μούτσο, «Άνθρωπος και σεξ» με τη Γεωργία Σιδέρη, «Η δική σας φωνή» με την Τάνια Ιακωβίδου, «Μακελειό» με τον Στέφανο Χίο, “Στην Πόλη των παραισθήσεων” με τη Βίκυ Μιχαλονάκου, «Ιστός της Αράχνης» με τον Άρη Σπίνο, «Πες τα στον Μάρκο» με τον Δημήτρη Μάρκο, «Επανάσταση» με τον Θωμά Παπατόλη, «Τσεκάπ» με τον Ηλία Αλεξάκη, «Όλοι στη σέντρα» με τον Ηλία Γκούμα.
Τέλος, ο Τέρενς Κουίκ κάθε Πέμπτη μετά τα μεσάνυχτα θα παρουσιάζει την εκπομπή «Ο Τέρενς BLOGάρει», ενώ κάθε Κυριακή από τις 11.00 έως τις 12.00 θα παρουσιάζει την εκπομπή «Χρήστης και Αυτοκίνητο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom