Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Τι ανάγκασε τον κύριο Ραγκούση να ζητήσει τη διακοπή του επιδόματος τριτέκνου το Σεπτέμβριο του 2011;


Εγινε έξαλος λέει ο κύριος Γιάννης Ραγκούσης και αντέδρασε έντονα στην αναφορά δημοσιογράφου του ANT1 στο επίδομα τριτέκνου που λάμβανε, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν  στη σελίδα της Βουλής για το Πόθεν Έσχες του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας.


Εξέδωσε ο μάλιστα σχετική ανακοίνωση απόψε το βράδυ,στην οποία τονίζει ότι ζήτησε ο ίδιος από τον ΟΓΑ να διακοπεί η παροχή του επιδόματος τριτέκνου  στην οικογένειά του το Σεπτέμβριο του 2011!!!
Και συμπληρώνει ότι ζήτησε επίσης να γίνει ο υπολογισμός του συνολικού ποσού που είχε εισπράξει από το Σεπτέμβριο του 2007, που εκλέχτηκε Βουλευτής.Το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 12.000 ευρώ περίπου και ήδη έχει επιστρέψει στον ΟΓΑ την πρώτη δόση (6.000 ευρό).

Διαβάστε την  πλήρη ανακοίνωση του κ. Ραγκούση:

«Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Γ. Ν. Ραγκούσης, υποχρεώθηκε να γνωστοποιήσει τα παρακάτω με παρέμβαση του στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤΕΝΝΑ, μετά την αναφορά που έγινε από δημοσιογράφο του σταθμού στο επίδομα τριτέκνου που λάμβανε το 2009, όπως αυτό αποτυπώθηκε στο ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Συγκεκριμένα ο κ. Ραγκούσης υποχρεώθηκε να γνωστοποιήσει ότι:

Το Σεπτέμβριο του 2011 με πρωτοβουλία του ζητήθηκε από τον ΟΓΑ, να διακόψει την παροχή προς την οικογένειά του, του επιδόματος τριτέκνου.
Ζητήθηκε να γίνει ο υπολογισμός του συνολικού ποσού που έχει εισπράξει , όχι από τον Οκτώβριο του 2009 που συμμετέχει στην Κυβέρνηση, αλλά από το Σεπτέμβριο του 2007, που εκλέχτηκε Βουλευτής.
Το συνολικό ποσό όπως υπολογίστηκε από τον ΟΓΑ, από το 2007, ανέρχεται στο ύψος των 12.000,00 ευρώ περίπου.

Το Σεπτέμβριο του 2011, επέστρεψε την 1η δόση ύψους 6.000,00 ευρώ, προς τον ΟΓΑ με ταχυδρομική επιταγή»

...Μάλιστα!!!!
Επειδή η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια αλλά πρέπει και να φαίνεται έχουμε να πούμε τα εξής:
α) Από την ανακοίνωση του κυρίου Ραγκούση προκύπτει ξεκάθαρα πως μέχρι και τον Αύγουστο τουλάχιστον του 2011 εισέπραττε κανονικά το επίδομα τριτέκνου,κατόπιν αιτήσεως του φυσικά και βέβαια το δήλωνε!Προς τι λοιπόν ο εκνευρισμός;
β) Θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε τι ήταν αυτό που τον "ευαισθητοποίησε" ξαφνικά το Σεπτέμβριο του 2011 να ζητήσει όχι μόνο τη διακοπή του αλλά και να επιστρέψει όλα τα χρήματα που εισέπραξε τα 4 τελευταία χρόνια;
γ) Μπορεί ο κύριος Ραγκούσης να δώσει στη δημοσιότητα την αίτησή του προς τον ΟΓΑ ώστε να δούμε αν έχει γίνει πριν από τις 16 Σεπτεμβρίου;
δ) Στις 16 Σεπτεμβρίου 2011 το Πρώτο Θέμα αποκάλυψε ότι εισέπραττε επίδομα τρίτεκνης η σύζυγος του κ. Πάγκαλου κι έγινε χαμός στο πανελλήνιο.
ε) Ηδη δε είχε γίνει γνωστό και είχε προκληθεί σάλος,πως το ίδιο επίδομα εισέπραττε και η κυρία Μενεγάκη.
Για να δούμε λοιπόν πότε ακριβώς και γιατί αποφάσισε ο κύριος υπουργός  να παραιτηθεί του νόμιμου μεν,μη ηθικού δε δικαιώματός του.Μήπως φοβήθηκε το ξεφωνητό,που τελικά δεν το απέφυγε;
Αντε γιατί μερικοί νομίζουν πως ο λαός τρώει κουτόχορτο.

2 σχόλια:

spyros1000 είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=_mGcuvD0vSY

IΔOY KAI TO BINTEAKI

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Σπύρο σ' ευχαριστώ πολύ,να είσαι καλά.

Read more: Go to TOP and Bottom