Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Αξιολύπητοι promoters υποψηφίων!

Τα μεταξωτά (ρόζ) βρακιά, θέλουν και επιδέξια σκέλια!
Με χιλιάδες υποψηφίους να"μάχονται" για ένα λεπτό δημοσιότητας, τα ΜΜΕ έχουν ήδη επιλέξει μια χούφταα(χ)ρίστων να προωθήσουν.
Πρωί μεσημέρι βράδυ πριν και μετά φαγητό, Πανίκα.

 Το Χριστινιώ (άλλο φρούτο, για μα μη πω μαντάμ Σουσού) σήμερα ξέφυγε. Σε σημείο να γελοιοποιεί τους παρουσιαστές, αναλαμβάνοντας και το ρόλο τους.
Κάποια στιγμή ο Αναγνωστάκης πήγε να κρατήσει τα προσχήματα, βάζοντας στη συζήτηση το "θέμα" της παραλίας που ο ντόπιος μεγαλοκατασκευαστής (μπαμπάς), μαζί με τον μεγαλοξενοδόχο κ. Μαντωνανάκη ορέγονται, αλλά το ακουστικό του κόντευε να τον κουφάνει όταν παρενέβη ο Μεγάλος, για να το βουλώσει.
Η δε οσία υποψήφια Χριστινιώ Πινόκιου, σύζυγος Αρβανίτη Πάγκαλου (έτσι τον απεκάλεσε η ίδια) , θρασύτατα δήλωσε άγνοια για το θέμα , κάνοντας την πουδραρισμένη μύτη της να ξεπεταχτεί εκτός οθόνης.
Όταν οι κάτοικοι του Δήμου Σαρωνικού αρχίζουν να ενημερώνονται κι από το Ίντερνετ (κλικ), και πάψουν να επιλέγουν μόνο τις υποψήφιες Νίτσες που κάνουν πασαρέλα στη Τηλεόραση με ροζ μεταξωτά , θα δούμε άσπρη μέρα.



P.s. Στη φωτό (η γνωστή ως Χίλαρυ των Καλυβίων κλικ)δεν το παίζει χαμηλοβλεπούσα, απλώς διαβάζει τις σημειώσεις του μπαμπά, για το πια έργα θα κάνει στη παραλία (η κόρη, βεβαίως βεβαίως)...
adena-gr 
Από το apneagr.blogspot.com/

8 σχόλια:

( fortounata) είπε...

καλημέρα!να σου πω,μόλις τους βλέπω στην τβ,την κλείνω!

Βάσσια είπε...

Δημήτρη συγγνώμη αλλά.... ουστ!

Υ.Γ.
Ο Δήμαρχος Καλυβίων των τελευταίων χρόνων, κ. Φιλίππου, είναι ένας από τους καλύτερους Δημάρχους και ανθρώπους. Μακάρι να τον είχαμε, θα πήγαινα και θα τον ψήφιζα.

:-)

ANOULI είπε...

Kαλησπέρα Ζείδωρον! Κλείστε την τηλεόραση ......Εγώ δεν παρακολουθώ καθόλου και ας λένε ότι θέλουν!!!!!
Να ψηφιστούν οι άξιοι!!!! Ή κανένας!!!!!!!!!
Καλό βράδυ και καλή βδομάδα

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Από τη μια μεριά σε θαυμάζω κι από την άλλη πράγματι απορώ πως τα καταφέρνεις και δεν σου ξεφεύγει τίποτα από τα δίχτυα σου.

Σημείωση : Την κυρία ηρωίδα της εγγραφής σου, πρώτη φορά την βλέπω. Ούτε που την ξέρω και τι θέλει από μας....

Είναι αρκετό να σε παρακολουθεί κανείς ανελλιπώς για να ενημερώνεται για τα πάντα.

Εγώ Δημήτρη μου αδυνατώ ,κι ένα σωρό θέματα που μ' ενδιαφέρουν παραμένουν στα πρόχειρά μου.

Μια γρήγορη ματιά έριξα στον ΠΗΓΑΙΜΟ μας και είδα την πολύ δυνατή με ντοκουμέντα αναφορά σου στην κ.Φ.Γεννηματά. Αλλά άσε θα τα πούμε εκεί....
Για την ώρα χαιρετώ σε από την σελίδα σου την οποία βρίσκω υψηλών προδιαγραφών παρ΄ όλη την λιτότητά της. Είπαμε έχεις γίνει expere. Oυτε επαγγελματίας δεν βγαίνει μπροστά σου .
Νάσαι καλά και ευτυχής μέσα στην οικογένεια σου Δημήτρη μου.
Εγω δεν παύω να σου εκφράζω την εκτίμηση αλλά και την ευγνωμοσύνη μου γιατί είσαι από αυτούς που μετρώ στα δάχτυλα του ενός χεριού...

zeidoron dtsoukas είπε...

Φουρτουνάτα μου την καλύτερη δουλειά κάνεις.Δεν ξέρω γιατί πιστεύουν πως θα μας πείσουν με το να προβάλλουν συνέχεια τα ίδια πρόσωπα,που έτσι καταφέρνουν να τα κάνουν πιο αντιπαθητικά απ' όσο είναι.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Το ουστ πάει και προς τις δυο κατευθύνσεις,δημοσιογράφους και εκκολαπτόμενους δημάρχους και δεν διαφωνώ καθόλου Βάσσια μου!
Απλά δεν καταλαβαίνω την επιμονή του ΜΕΓΚΑ να προβάλει ανελλιπώς και κατά οφθαλμοφανή παράβαση των κανονισμών και της δεοντολογίας την κυρία του κυρίου.Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή Ανούλι συμφωνώ με την άποψή σου,πολύ καλά κάνεις!Πες το διαστροφή ή όπως αλλιώς θέλεις μ' αρέσει η σφαιρική ενημέρωση αλλά ευτυχώς δεν πείθομαι από τίποτα και κανέναν.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Λυγερή μου πάλι με φέρνεις σε δύσκολη θέση με τα καλά σου λόγια και ξέρεις κοκκινίζω εύκολα,δεν κάνω πλάκα!
Να είσαι καλά και σ' ευχαριστώ για την εκτίμηση.Θα σου αποκαλύψω λοιπόν κάτι:από τα χρόνια του γυμνασίου είχα το μικρόβιο της δημοσιογραφίας μέσα μου(έγραφα σε Αγρινιώτικες και Στερεοελλαδίτικες εφημερίδες,ακόμα και στην Κύπρο είχε φτάσει η χάρη μου),βέβαια η ζωή τα έφερε αλλιώς και δεν ασχολήθηκα ποτέ επαγγελματικά!
Ετσι τώρα με το διαδίκτυο ο παλιός έρωτας ξαναβγήκε στην επιφάνεια.Προσπαθούσα πάντα να είμαι ενημερωμένος(το ραδιόφωνο δεν κλείνει ποτέ ακόμα και στο δρόμο),αποστασιοποιημένος και δίκαιος!Το αν τα καταφέρνω τώρα το βλέπετε εσείς οι φίλοι κι αναγνώστες μου.Και πάλι σ' ευχαριστώ και γνωρίζεις πολύ καλά το σεβασμό και την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σου και στους αγώνες σου.
Να είσαι καλά και καλή δύναμη!

Read more: Go to TOP and Bottom