Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Ελλάδα - Ρωσία σήμερα με στόχο τη νίκη ή την ήττα;


Σήμερα στην Αγκυρα στις 6:30 το απόγευμα η Εθνική μας ομάδα του μπάσκετ αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Ρωσίας στον τελευταίο αγώνα της πρώτης προκριματικής φάσης του Μουντομπάσκετ.
Συνήθως σε όλους τους αγώνες,ακόμα και στους πλέον άνισους,οι ομάδες κατεβαίνουν για τη νίκη!
Αυτό είναι και το ζητούμενο του σημερινού παιχνιδιού.Θεωρητικά και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν τη νίκη ενώ κατά βάθος επιθυμούν την ήττα,η οποία θα τους φέρει πιο εύκολους αντιπάλους στους γύρους των 16 και των 8.
Πιο αναλυτικά,όποια από τις δύο ομάδες κερδίσει θα τερματίσει δεύτερη στον όμιλό μας και στην επόμενη φάση των 16 θα τεθεί αντιμέτωπη της Ισπανίας σε νοκ άουτ αγώνα.Κι αν προκριθεί στους 8 θα βρεθεί μπροστά στο γίγαντα του μπάσκετ που λέγεται ΗΠΑ!
Στην αντίθετη περίπτωση η ομάδα που θα χάσει θα τερματίσει τρίτη και σύμφωνα με τους υπολογισμούς θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Γαλλία και Αργεντινή που θεωρούνται υποδεέστεροι αντίπαλοι.
Φυσικά και οι δυο πλευρές,Ελλάδα και Ρωσία,δηλώνουν πως θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.
Μόνο ο δικός μας Πρίντεζης αφήνει ένα υπονοούμενο:"Εμείς θα μπούμε στο παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη,δεν μπορώ να γνωρίζω αν ο προπονητής μας θα επιλέξει να ξεκουράσει κάποιους παίκτες στο αυριανό παιχνίδι και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν παίζουν αρκετά. Όσοι αγωνιστούν, όμως, να είστε σίγουροι πως θα παίξουν για τη νίκη"!
Υπομονή σε λίγες ώρες αρχίζει το ματς και στο παρκέ θα φανούν ξεκάθαρα οι προθέσεις και των δυο ομάδων.Πάντως όταν επιδιώκεις ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα αυτό γυρνάει μπούμερανγκ.
Μέσα λοιπόν για τη νίκη κι ότι ήθελε προκύψει από κει και πέρα!

4 σχόλια:

αντωνης είπε...

Συμφωνω απολυτα, δεν μου αρεσει η "επιλογη" αντιπαλων.
Ετσι κι αλλιως η Ισπανια δεν ειναι το φοβητρο άλλων διοργανωσεων.
Οσο για τις ΗΠΑ, ενα παιχνιδι ειναι.

Κατα τη γνωμη μου ειναι χειροτερο να αποκλειστεις πχ απο τη Γαλλια παρα απο τις ΗΠΑ.

zeidoron dtsoukas είπε...

Αντώνη συμφωνούμε αν και η Ισπανία έχει καταντήσει ο κακός μας δαίμονας!
Πλάκα πλάκα τους έχει δημιουργήσει αίσθημα κατωτερότητας με τις πέντε συνεχόμενες ήττες μας.Να δούμε!

Maria Tzirita είπε...

Καλώς σε βρίσκω και πάλι Δημήτρη μου! Να έχουμε καλό μήνα και καλό φθινόπωρο! Σου έγραψα και στο μπλογκ μου ότι θα σας περιμένω με χαρά το Σάββατο, να έρθετε αργούτσικα για να πάμε μετά κάπου αν είναι να τα πούμε. Θα χαρώ πολύ, φιλιά και στους δυό σας!

zeidoron dtsoukas είπε...

Να είσαι καλά Μαρία μου!Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο επίσης.Ε,αυτή τη φορά πιστεύω όλα να πάνε καλά και να μη μας συμβεί πάλι κάτι απρόοπτο!Καλό βράδυ!

Read more: Go to TOP and Bottom