Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Κυνικότατες καταγγελίες περί πλουτισμού στο Πεντάγωνο και πέραν αυτού ουδέν

«Κάποιοι πλούτισαν εντός και εκτός Πενταγώνου»

Επιμένει ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας στις καταγγελίες για περιουσίες από τα εξοπλιστικά


«Κάποιοι πλούτισαν με τα εξοπλιστικά. Δεν είναι πλέον κάποιο μυστικό αυτό» επιμένει να λέει ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Π. Μπεγλίτης, ζητώντας εμμέσως πλην σαφώς την επέμβαση του εισαγγελέα. Σε συνομιλία που είχε χθες με «Το Βήμα» και στην ερώτηση ποιοι είναι αυτοί που πλούτισαν και γιατί δεν λέει ονόματα, ο κ. Μπεγλίτης είπε: «Κάποιοι έγιναν πλούσιοι. Κάποιοι έγιναν πλούσιοι και βρίσκονται εντός και εκτός του Πενταγώνου» . Και συμπλήρωσε: «Δεν είμαστε εισαγγελείς, δεν είναι η δουλειά μας να είμαστε εισαγγελείς, αλλά δεν ξέρει ο κόσμος τι γινόταν έξω; Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να νοικοκυρέψουμε τα πράγματα. Στόχος μας είναι να καθαρίσουμε το παρελθόν και να κοιτάξουμε μπροστά». 

Σε ερώτηση αν εμπλέκονται στον παράνομο πλουτισμό και πολιτικοί, ο κ. Μπεγλίτης απέφυγε να απαντήσει λέγοντας απλώς: «Δεν είμαστε δικαστικοί. Βεβαίως να διερευνηθεί και ο ρόλος όλων και πολιτικών και δικαστικών», για να συμπληρώσει: «Δυστυχώς δουλεύουμε ακόμη για το παρελθόν», εννοώντας ότι η πολιτεία πληρώνει ακόμη τις «κατασκευασμένες αμυντικές δαπάνες» που έγιναν στο παρελθόν, και έκανε λόγο για το «πανηγύρι εξοπλισμών». Εδικά για το πανηγύρι στους εξοπλισμούς, είπε ότι «φτιάχτηκαν περιουσίες, ενδεχομένως και πολιτικές καριέρες». 

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη είπε άλλωστε ότι γύρω από τους αμυντικούς εξοπλισμούς είχε στηθεί ένα ολόκληρο πανηγύρι, χωρίς να υπάρχει στοιχειώδης ανταποδοτικότητα. Δαπανούσαμε πόρους εθνικούς για κάτι το οποίο δεν είχε ανταπόκριση επιχειρησιακή ή αμυντική, είπε συγκεκριμένα. 
www.tovima.gr/


Σχόλιο Ζείδωρον:Κύριε Μπεγλίτη ή μας δουλεύετε ψιλό γαζί ή είστε αφελής!
Το ότι κάποιοι πλούτισαν από τα εξοπλιστικά το γνωρίζουν και τα μικρά παιδιά.Εκείνο που δεν γνωρίζουν είναι το ποιοι ακριβώς πλούτισαν και το πότε ακριβώς θα τιμωρηθούν κι αν θα επιστραφούν ποτέ τα κλεμμένα.Εκτός κι αν ως σουπιά θολώνετε τα νερά εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.Ο κόσμος βαρέθηκε πια τις διαπιστώσεις σας και τις πομπώδεις καταγγελίες άνευ αντικρίσματος.Είστε όλοι συνυπεύθυνοι αφού καλύπτετε καταχραστές των χρημάτων του Ελληνικού λαού!

4 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ:(

αντωνης είπε...

Εγω εκτος απο την αμετροεπεια και την χυδαιοτητα των περισσοτερων πολιτικων πλεον, αναρωτιεμαι αν υπαρχει ΕΝΑΣ εισαγγελεας σε αυτη τη χωρα πια.

Α, ξεχασα. Τους εχουν βαλει να κυνηγανε τους εχθρους του εθνους και της πατριδας, τους φορτηγατζηδες...

Κωμικοτραγικες καταστασεις ζουμε.

Καλο σου βραδυ Δημητρη.

zeidoron dtsoukas είπε...

Καλό μήνα Σκρουτζάκο μου,να είσαι καλά!Οσο για τιμωρίες κλεφτών μην ελπίζεις,δεν πρόκειται δυστυχώς κι αυτό είναι που κάνει κι άλλους να συνεχίζουν το κλέψιμο.

zeidoron dtsoukas είπε...

Τελικά φίλε Αντώνη και οι εισαγγελείς λειτουργούν ως κλασικοί δημόσιοι υπάλληλοι.Αν κάποιος "τρελός" πάει επισήμως και καταθέσει μηνύσεις θα ξεκινήσουν μια έρευνα σε ρυθμό χελώνας,η οποία όπως πάντα θα καταλήξει σε κάποιο συρτάρι να κάνει παρέα στους σκόρους!Οσο για τους φορτηγατζήδες μια χαρά τους τη φέρανε.
Να είσαι καλά,καλό μεσημέρι!

Read more: Go to TOP and Bottom