Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πια! Διόρισαν τον πατέρα του Νίκου Παππά πρόεδρο στον ΟΑΣΘ

«Πυρά» από τη ΝΔ - Η απάντηση του υπουργείου 

Τη νέα διοίκηση του ΟΑΣΘ ανακοίνωσε χτες ο υπουργός Χρήστος Σπίρτζης και έβαλε μπουρλότο στο πολιτικό σκηνικό με τον διορισμό του πατέρα του Νίκου Παππά ως προέδρου του οργανισμού.

Ανακοινώνοντας το διορισμό ο κύριος Σπίρτζης δεν ανέφερε τίποτα περί αμοιβής του μπαμπά-προέδρου,στην απάντηση όμως του υπουργείου μετά το κράξιμο διευκρινίζεται πως ο Στέλιος Παππάς θα ασκήσει τα καθήκοντά του στον οργανισμό χωρίς αμοιβή!

Πολλοί εθελοντές προσφέρουν τελικά τις υπηρεσίες τους στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!!!Οδοιπορικά όπως η κυρία Θάνου θα λαμβάνει ο κυρ Στέλιος;
Ζείδωρον

«Σήμερα, ξεκινάμε την προσπάθεια μαζί με τους Θεσσαλονικείς, τους φορείς της πόλης, την τοπική αυτοδιοίκηση, να οικοδομήσουμε, μετά από δεκαετίες, δημόσιες, κοινωνικές, αστικές συγκοινωνίες στην υπηρεσία του πολίτη και όχι στην υπηρεσία της υψηλής και εγγυημένης κερδοφορίας κάποιου» τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ανακοινώνοντας σε συνέντευξη τύπου στο ΥΜΑΘ, τα διοικητικά συμβούλια, αρχικώς, του ΟΑΣΘ, το οποίο έχει ως σκοπό την εκκαθάριση του οργανισμού και τις διοικήσεις, του δημόσιου εποπτικού ΟΣΕΘ που θα αντικαταστήσει τον πρώην ΣΑΣΘ και τον ΑΣΥΘ που θα έχει την ευθύνη της λειτουργίας των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης.

Πρόεδρος της διοίκησης του ΟΑΣΘ αναλαμβάνει ο οικονομολόγος, Στέλιος Παππάς.

Το ότι τοποθετείται πρόεδρος ο Στέλιος Παππάς έχει τη δική του σημειολογία είπε ο κ. Σπίρτζης και τόνισε: «δεν θα παίξουμε με την εκκαθάριση του ΟΑΣΘ και είναι κεντρική επιλογή, το κεντρικό μήνυμα. Για αυτό και μπαίνει ένα ιστορικό στέλεχος του χώρου με μεγάλη εμπειρία στα οικονομικά» είπε ο κ. Σπίρτζης.

Οι νέες διοικήσεις περιλαμβάνουν στελέχη από όλο το φάσμα της κοινωνίας, επιστήμονες, τεχνικούς, νομικούς, εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και των εργαζομένων.

Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι σήμερα μαζί με τα στελέχη των νέων διοικήσεων θα επισκεφθεί τον ΣΑΣΘ και τον ΟΑΣΘ, προκειμένου να γίνει η ανάληψη των νέων καθηκόντων τους.

«Πυρά» από τη ΝΔ - Η απάντηση της κυβέρνησης

 Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η τοποθέτηση του Στέλιου Παππά στη θέση του προέδρου της διοίκησης του ΟΑΣΘ, έπειτα από σχετική απόφαση του υπουργού Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη.
«Ο πατέρας του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Παππά διορίστηκε πρόεδρος στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Προφανώς αυτό έγινε κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποίησε ο κ. Σπίρτζης. Και σε ανώτερα!», σχολίασε καυστικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Παράλληλα, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε: «Ο διορισμός του Στέλιου Παππά, πατέρα του Νίκου Παππά, δείχνει ότι δεν πίστευαν ποτέ σε τίποτε απ´ ό,τι έλεγαν και εδώ δεν φταίει ο Σόιμπλε».
Ο διορισμός του Στέλιου Παππά, πατέρα του @nikospappas16 δείχνει ότι δεν πίστευαν ποτέ σε τίποτε απ´ό,τι έλεγαν και εδώ δεν φταίει ο Σόιμπλε
 http://www.kathimerini.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom