Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Λεωφόρος... Σόιμπλε και άγαλμα στο Ηράκλειο!


του Μιχάλη Τζανάκη

Διαβάζω πως ο Σόιμπλε δηλώνει -σε Γερμανικό περιοδικό- βέβαιος πως οι Έλληνες θα του στήσουν άγαλμα στο εγγύς μέλλον,για τις «μεταρρυθμίσεις»που προώθησε (!!!) στη χώρα!

Καθόλου άστοχες οι εκτιμήσειςτου, αφού κάτι έχει υπόψη του ο Γερμανός υπουργός . μην ξεχνούμε πόσα αγάλματα έχουμε των Μαυρομιχαλέων και πόσα του Καποδίστρια!

Αλλά ακόμα κι αν δε στήσουν άγαλμα στο Σόιμπλε είναι περίπου σίγουρο πως θα ονοματοδοτήσουν κάποια κεντρική λεωφόρο της πόλης μας!!! Κι επειδή προβλέπω ήδη να αρχίσουν οι «πιέσεις» στη Δημοτική Αρχή, θα πρότεινα να αποτελέσει συνέχεια στις λεωφόρους «Αντρέα Παπαντρέου», «Κων/νου Μητσοτάκη», ώστε να δημιουργηθεί ένα «Τρίγωνο» λεωφόρων που θα παραπέμπουν στο «ένδοξο»παρελθόν του τόπου και να υπενθυμίζει στις επερχόμενες γενιές την «πρόοδο» που συντελέστηκε!

Αλλά για ακόμα μεγαλύτερη «βοήθεια» στη δημοτική αρχή, έχω υπόψη μου και τον άνθρωπο που θα «κόψει την κορδέλα»,αφού ο Δήμαρχος μας είναι αρκετά Αξιοπρεπής για να το κάνει. Έχουμε το … Φούχτελ, τον Άδωνη, το Λοβέρδο δηλαδή φαντατικούς «Παπανδρεϊκούς, Μητσοτακικούς και Σομπλεϊκούς»!

Εντάξει, που ξέρεις, μπορεί να λυθούν και τα προβλήματα υδροδότησης της πόλης, τώρα που θα στηθούν τα αγάλματα του Σόιμπλε, δίπλα σ’ αυτά της Βιάννου, της Κανδάνου, του Γερακαρίου, του Τυμπακίου κλπ, κλπ. Ας ετοιμάζει συνεργείο αναμετάδοσης ο «ΣΚΑΪ»! Η καλύτερή του θα είναι και το κίνημα των «μενουμεευρωπαίων» θα δικαιωθεί!
http://www.candianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom