Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Ποιος είναι ο μεσάζων Γ.Α. που καταγγέλει ο Χαϊκάλης ότι αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει

Σύμβουλος των ΑΝΕΛ αυτός που επιχείρησε να δωροδοκήσει τον Χαϊκάλη - Ο Καμμένος στέλνει το υλικό σε Μεϊμαράκη και Αθανασίου
(Τρίτος από αριστερά) Ο Γ.Α. απεικονίζεται στη φωτογραφία που δημοσίευσε το NewsIt στις 22 Μαρτίου 2013

Άνθρωπος εμπιστοσύνης και σύμβουλος του ίδιου του Πάνου Καμμένου ήταν ο Γ. Α., τον οποίο υπέδειξε ο Παύλος Χαϊκάλης ως εκείνον που αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Όπως υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, γνώρισε τον συγκεκριμένο άνθρωπο στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά, όταν ήταν ακόμη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

"Έλεγε ότι ήταν στέλεχος της Deutsche Bank", είπε και πρόσθεσε ότι "κατόπιν μου τον υπέδειξε ο κ. Σταμάτης για να καταθέσει για την έρευνα για τα CDS ως γνώστης".

Ο άνθρωπος αυτός, όπως είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, τον ακολούθησε όταν έφυγε από τη Νέα Δημοκρατία και μάλιστα έγραφε στο διαδίκτυο άρθρα με το ψευδώνυμο "Δευκαλίων".

"Μας συμβούλευε κιόλας και του είχα εμπιστοσύνη. Την άνοιξη του 2013 μου είπε ότι θα πάρει δουλειά στην Τράπεζα Πειραιώς και όπως έμαθα απολύθηκε φέτος τον Ιούλιο".

Κατά το παρελθόν ο Γ.Α. είχε εμπλακεί σε επιχειρηματικά deals, ενώ είχε σχέσεις και με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Διαβάστε επίσης:
Σύμβουλος των ΑΝΕΛ αυτός που επιχείρησε να δωροδοκήσει τον Χαϊκάλη - Ο Καμμένος στέλνει το υλικό σε Μεϊμαράκη και Αθανασίου

Η συνέντευξη Τύπου για την καταγγελία περί χρηματισμού του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη (βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom