Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Ο Νάσος Αθανασίου "στόλισε" Χριστουγεννιάτικα τις κυρίες Αφροδίτη Αλ Σάλεχ και Κατερίνα Παπακώστα

«Μωρή γελοία δεν ξέρεις τι λες, είσαι ηλίθια, δεν πάτε όλοι στο διάολο»... φέρεται να είπε ο Νάσος Αθανασίου,δημοσιογράφος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αφροδίτη του ΠΑΣΟΚ,σύμφωνα με όσα γράφει ο Βηματοδότης,που έβγαλε στον αέρα την είδηση-θερμό επεισόδιο στους διαδρόμους του Star.
Ακολούθησε ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ που καταγγέλλει το βουλευτή για φραστικό προπηλακισμό,χωρίς να αναφέρει τους "αήθεις χαρακτηρισμούς και τις "ύβρεις"!
Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η θέση του Νάσου Αθανασίου για όσα του αποδίδονται,ούτε από πλευράς Κατερίνας Παπακώστα δόθηκε συνέχεια στο θέμα. 

Απίστευτη επίθεση ΣΥΡΙζαίου προς κυρίες

Τελικά τι σου είναι αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ. Έστησαν ξαφνικά, χριστουγεννιάτικο καβγά (και τι καβγά ) στον... διάδρομο ενός τηλεοπτικού καναλιού. Πρωταγωνιστής ήταν ο πρώην εκφωνητής της (πάλαι ποτέ) ΥΕΝΕΔ, βουλευτής σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αθανάσιος (Νάσος) Αθανασίου, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά (προσέξτε) εναντίον δύο... γυναικών στελεχών του ΠαΣοΚ αλλά και της ΝΔ. Ο κ. Αθανασίου συμμετείχε, παραμονές χριστουγέννων, σε τηλεοπτικό πάνελ με τις κυρίες Αφροδίτη Αλ Σάλεχ (ΠαΣοΚ) και Κατερίνα Παπακώστα (ΝΔ).

***
Όταν η κ. Αλ Σάλεχ άρχισε να αναλύει τον όρο «εκτσογλανισμός», λέγοντας ότι έχει ως πρόταγμα να ωθεί τον κόσμο στην μπαχαλοποίηση, ο κ. Αθανασίου εξοργίστηκε και επιτέθηκε στον... κ. Ευ. Βενιζέλο λέγοντας ότι προωθεί την...«εκπαχυδερμοποίηση» της πολιτικής ζωής.

Όλα αυτά συνέβαιναν στο στούντιο σε ζωντανή μετάδοση. Όταν τελείωσε η εκπομπή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνάντησε στο διάδρομο (έξω από την αίθουσα του μακιγιάζ) την κυρία Αλ Σάλεχ. Το τι ακολούθησε και τι ακούστηκε, πραγματικά, ντρέπομαι να σας περιγράψω. Θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω ορισμένα: «Μωρή γελοία δεν ξέρεις τι λες, είσαι ηλίθια, δεν πάτε όλοι στο διάολο» και πολλά άλλα γαλλικά. Στο σημείο αυτό η κυρία Παπακώστα ακούγοντας όλα αυτά επενέβη λέγοντας στον κ. Αθανασίου ότι είναι «ντροπή να λες τέτοιες κουβέντες σε μία κυρία». Ο κ. Αθανασίου την κοίταξε με θυμό και της είπε: «Δεν βγάζεις και εσύ τον σκασμό μωρή. Αντε βούλωστο μωρή». Και όλα αυτά παραμονές χριστουγέννων. Ημέρες αγάπης.
ΒΗΜΑτοδότης
http://www.tovima.gr/

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τον προπηλακισμό της Αφροδίτης

"Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου, μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης σε πάνελ στην εκπομπή LIVE U του Star Channel, παραμονές Χριστουγέννων, προπηλάκισε φραστικά το μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, με αήθεις χαρακτηρισμούς και ύβρεις, προφανώς γιατί δεν μπορούσε να απαντήσει με πολιτικά επιχειρήματα κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συζήτησης. Όλο αυτό έγινε παρουσία της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Παπακώστα και εργαζομένων του σταθμού.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τη συμπεριφορά του, δυστυχώς, εφάρμοσε πρακτικά την γραμμή της ηγεσίας του. Η προσπάθεια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να καλύψει τα στρατηγικά αδιέξοδά της με απύθμενη αλαζονεία και χυδαιότητα, καταφεύγοντας στις πρακτικές του 2011-2012, όταν προπηλάκιζαν στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, θα πέσει όχι μόνο στο κενό αλλά θα βρει απέναντι την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας που επιθυμεί την ενότητα και τη συνεργασία για να προχωρήσει η χώρα μας μπροστά. Όσο δε για τη συμπεριφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον λόγο θα έχει ο πρόεδρος της Βουλής".

Από 'δώ ξεκίνησε ο καυγάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom