Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Μάχη για τη ζωή δίνουν η κόρη και ο δράστης πατέρας της χθεσινής τραγωδίας του Αργους (βίντεο)


- Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση η 17χρονη Ασπασία Μ. και ο δράστης και αυτόχειρας πατέρας της
- Το τραγικό περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι στο κέντρο του Άργους,μπροστά στους έκπληκτους συμπολίτες τους


Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη, όχι μόνο του Άργους, παρακολουθεί τις δραματικές εξελίξεις στην οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων πολιτών.

Ο 47χρονος πατέρας, χωρίς κανένας ακόμα να γνωρίζει τι όπλισε το χέρι του, πυροβόλησε εν ψυχρώ δυο φορές στο πρόσωπο και στον αυχένα την 17χρονη κόρη του στην πλατείας Λαϊκής Αγοράς στο Άργος,όπου γευμάτιζαν.Συγκεκριμένα κάποια στιγμή που η κόρη του σηκώθηκε και πήγε στο περίπτερο, την ακολούθησε και την πυροβόλησε με ένα πιστόλι, που κατείχε παράνομα.Στη συνέχεια έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και τον βρήκαν οι αστυνομικοί αιμόφυρτο στο σπίτι του που πήγαν για να τον συλλάβουν!

Και οι δυο έχουν μεταφερθεί από χτες στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, όπου νοσηλεύονται στην εντατική δίπλα δίπλα σε κρίσιμη κατάσταση.Στο νοσοκομείο βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και η τραγική μητέρα και πρώην σύζυγος!

Για το νεαρό κορίτσι έγινε έκκληση για αίμα και καλούνται όσοι μπορούν να βοηθήσουν να καλέσουν στο 6943189050.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom