Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Μεγάλη νίκη του Ατρόμητου 2-0 επί της Αλκμααρ,αλλά... αποκλείστηκε (βίντεο)


Ο Ατρόμητος βρέθηκε πολύ κοντά στην πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ,αφού οι Περιστεριώτες έκαναν την πρώτη τους Ευρωπαϊκή νίκη (2-0), αλλά αποκλείστηκαν από την Αλκμαάρ λόγω της ήττας με 3-1 στην έδρα τους.Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Ναπολεόνι σημάδεψε το δοκάρι!

Παρά την ένσταση του Ατρομήτου να μη συνεχιστεί ο αγώνας, τελικά επέμεινε η UEFA στην αρχική της απόφαση και η αναμέτρηση συνεχίστηκε σήμερα στις 12.00, από το 57’ που διεκόπη χτες το βράδυ λόγω της πυρκαγιάς στο σύστημα ηλεκτροδότησης του γηπέδου της Αλκμααρ.

Το 0-2 για τον Ατρόμητο στο 74' έκανε ο Θανάσης Καραγκούνης!Το 1-0 είχε κάνει χτες το βράδυ ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καραγκούνη.

Το σκορ έληξε στο 0-2 και η ομάδα του Περιστερίου δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League, μετά την ήττα στην έδρα της με 1-3.

Άλκμααρ (Φερμπέικ): Αλβαράδο, Γιόχανσον, Φιρχέφερ, Γκούντμουντσον, Γκούντελι, Ελμ, Α. Γιόχανσον (54’ Μπέργκχαους), Μπέερενς, Γκουβελέου, Βάουτενς. * είχε αποβληθεί ο Χένρικσεν στο 2ο λεπτό του ματς (στον πάγκο οι Ντε Βίντερ, Χόρτερ, Ρέινερ, Όβερτουμ, Μάρτενς, Ορτίς).

Ατρόμητος (Παράσχος): Τζενάμο, Παπουτσογιαννόπουλος (46’ Γιαννούλης), Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Ούμπιντες, Καραγκούνης, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος (στον πάγκο οι Σηφάκης, Μπρίτο, Νάστος, Καλλέργης, Καραμάνος, Πίτου Γκαρσία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom