Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Μεγάλη νίκη του Παναιτωλικού 2-0 τον ΠΑΟΚ


Kρίμα που ο αγώνας Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 2-0 έγινε κεκλεισμένων των θυρών!
Μπροστά στις άδειες εξέδρες του γηπέδου του Παναιτωλικού,λόγω των περσινών γεγονότων με τον Ολυμπιακό Βόλου στα μπαράζ,οι δύο ομάδες  παρουσίασαν καλό θέαμα ειδικά στο δεύτερο μέρος,με πολλές φάσεις,πέναλτι και γκολ.
Με το δεξί ξεκίνησε στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός,απογοήτευση για τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναιτωλικός καλύτερος και  μεταμορφωμένος,σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στη Λεωφόρο,κοίταξε στα μάτια από την αρχή,τον μάλλον κουρασμένο ΠΑΟΚ.

Δημιούργησε πολλές φάσεις στην άμυνα των Θεσσαλονικέων,που δεν πάταγαν καλά στο γήπεδο,με τους Καμαρά,Μπόγιοβιτς,Ιωάννου και Τζούνιορ.Ετσι δεν άργησε να έρθει η επιβράβευση...

Στο 28' μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Ιωάννου ο Μπόγιοβιτς έφυγε στην αντεπίθεση μόνος του και πλάσαρε εύστοχα τον Χακόμπο γράφοντας το 1-0.

Μετά το γκολ ο ΠΑΟΚ,που επιθετικά δεν ήταν άσχημος,προσπάθησε επανειλημμένα για την ισοφάριση,πότε με τον Στοχ και πότε με τον Ολίσε, αλλά δεν τα κατάφερε.

Και κει που φαινόταν να τελειώνει το ημίχρονο μίλησε ο Θεοδωρίδης!Σέντρα διαβήτης στο κεφάλι του Μελισσά κι αυτός έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά διπλασιάζοντας  τα τέρματα της ομάδας του.

Με δύο γκολ προβάδισμα ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός,με δύο αλλαγές ο ΠΑΟΚ.
Ισορόπησε το ματς ο ΠΑΟΚ με τους δύο νεοεισελθέντες και προσπάθησε να βρει τρόπους να σκοράρει,πλην όμως οι παίκτες του Μάκη Χάβου είχαν κλείσει καλά τους διαδρόμους κρατώντας την ασφάλεια των δύο γκολ.Στο 77' μάλιστα ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να κάνει το 3-0,αλλά ο Χακόμπο είπε όχι,στο σουτ του Καμαρά από πλάγια θέση,όπως και νωρίτερα στο μακρινό σουτ του Γκάλο στο 59'.

Παρά την φλύαρη επιθετική δραστηριότητα του ΠΑΟΚ την ευκαιρία είχε και πάλι ο Παναιτωλικός με τον Τζούνιορ στο 82',που σούταρε ψηλά άστοχα.

Και σε μια ακόμη αντεπίθεση ο Παναιτωλικός στο 86' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ιωάννου από τον Κίτσιου,αλλά ο Καμαρά σημάδεψε το δοκάρι!

Στην επόμενη φάση το οριζόντιο δοκάρι του Παναιτωλικού σημάδεψε ο Αθανασιάδης και... εκεί όλα τελείωσαν,αφού ο Παπουτσογιαννόπουλος στο 89' ήταν κι αυτός άστοχος και το 2-0 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Πολύ καλός ο Μπακάκης,που σαν βδέλα πάνω στον Στόχ,τον περιόρισε αισθητά!
Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η πρώτη νίκη του Παναιτωλικού επί του ΠΑΟΚ.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ απέναντι στη Σάλκε μεθαύριο!

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Γκάλο, Μελισσάς, Ιωάννου, Μπελόν, Τζούνιορ, Θεοδωρίδης (71' Γοδόι), Καμαρά(90' Μύγας), Μπακάκης, Μπόγιοβιτς(78' Παπουτσογιαννόπουλος).

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς):Χακόμπο, Κίτσιου, Σκόνδρας, Λόπεθ, Βίτορ, Τζιόλης (67' Γεωργιάδης), Κάτσε, Στοχ, Λούκας, Ολίσε (46' Σαλπιγγίδης), Νέτσιντ (46' Αθανασιάδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom