Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Κυπατζήδικη φαντασία: Με την Air Loutsos οι ευρωπαίοι μας έστελναν κρυφά!!!… μαύρο χρήμα!!!

—  Το είδα κι΄ αυτό!!!
Σήμερα, στην τέλεια κορύφωση του μίσους μας κατά της εβραιοκρατούμενης Ευρώπης των απατεώνων σιωνιστών τραπεζιτών (μιλώ για 34 καντάρια μίσους και όχι παίξε – γέλασε), οι πανευρωπαίες ΠΟΡΝΕΣ κυπατζήδικες μυστικές υπηρεσίες, διοχέτευσαν στα ΕΥΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΜΜΕ και στο επίσης ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ότι οι ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, διοχέτευσαν λέω και μας αποκαλύπτουν ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΟΪ τους, ότι μας φιλευσπλαχνίσθηκαν μεσούσης της κρίσης που ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ, και μας έστελναν κρυφά (!!!!!!!!!) 10 δισεκατομμύρια!!!! Το 2011 για την ακρίβεια της κυπατζήδικης απάτης τους και παραπληροφόρησής τους!!!!!

  — ΣΩΣΤΑ διαβάσατε. Ούτε 1 ούτε 2, αλλά 10 ολοστρόγγυλα και φρεσκότατα δισεκατομμύρια ευρά!!! ΚΡΥΦΑ….. 
Τι σημαίνει «ΚΡΥΦΑ» ???? 
Φυσικά και σημαίνει μαύρο, ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ και πίσσα κατράμι χρήμα, χωρίς απόδειξη, αδήλωτο και…. αφορολόγητο!!!! Και με μυστικά αεροπλάνα της…. Air Loutsos παρακαλώ, μεταμφιεσμένα με τα…. πανεθνικά μας χρώματα, δια να εξοικειωθούν αμέσως και να μη κάνουν εμετό ζαλισμένα κατά τη διάρκεια της πτήσεως.Μιλάω για απόλυτο οικονομολογικό καραγκιοζιλίκι, εκτός τόπου και χρόνου!!!!!
  — Ο ευφάνταστος πρακτορίσκος – κατασκευαστής του κυπατζήδικου δημοσιεύματος (για να δεις πόσο σε αγαπούν οι ΕΒΡΑΙΟευρωπαίοι τραπεζίτες που σε δύο χρόνια σε φόρτωσαν με 330 δις ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΕ ΛΗΣΤΕΣ) ούτε που κάθησε να σκεφθεί ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ, ότι μόνο ΜΑΥΡΟ και ΑΓΡΑΦΟ ΣΤΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΤΕΥΤΕΡΙΑ ΧΡΗΜΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΗΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΜΑΥΡΟ – ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ!!!!!
Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ πρακτορίσκος – κατασκευαστής του άθλιου δημοσιεύματος παραπληροφόρησης, ούτε καν μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει, τι απέγιναν αυτά τα 10 δις ΕΥΡΩ, αφού έχουν περάσει ήδη, 2 χρόνια από τότε που υποτίθεται ότι έγιναν οι μαύρες διακινήσεις ΕΥΡΩ.
Δεν λέω την ευκολία της αιτιολόγησης ενός ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ οικονομικού γεγονότος. Λέω πως αν είχε συμβεί, κάποιοι στις Βρυξέλλες ή σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες, αν δεν ήταν κατάμαυρο χρήμα, που δεν ήταν καταχωρημένο στα βιβλία της ΕΕ και των κρατών της, θα πρέπει να κατασκεύασε τεράστιες τρύπες σε κάποια κρατικά ταμεία, ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΝΕΚΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ, ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΑΠΙΖΑΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.
Ρε αλητήριοι, ολόκληρο βιβλίο μπορώ να γράψω και να απαριθμήσω εκατό λόγους, για τους οποίους δεν μπορεί να συμβεί μια τέτοια χοντρομαλακία και δεν αναφέρομαι απλά στην ορατή και σε μικρό παιδί αντίφαση, του αδίστακτου ληστή που μας φορτώνει με τεχνητά κατασκευασμένα χρέη με την ….ευγένεια του ευρωμαυραγορίτη, που ξαφνικά τον πιάνει η χρηματοσυμπόνια και μας έστειλε κρυφά χρήματα. Είναι σαν το ΕΒΡΑΙΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑΝ!!!!!
ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ δεν πρέπει να παιρνούν ντούκου. Απαντήστε τους με μίσος. Το αξίζουν οι καργιόλες και ο Μπαρμπανίκος δεν χρειάζεται λινκ και παραπομπές. Ξεσκίστε τους θρασύτατους ληστές με όποιο τρόπο κρίνεται πρόσφορο.
από τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom