Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - Πώς βάζουν οι τράπεζες χέρι στην τσέπη μας και πώς να αντιδράσετε!

Το νέο μεγάλο κόλπο των τραπεζών για να βάζουν χέρι στις τσέπες μας, εις το... διηνεκές! Παραπλανούν αποταμιευτές και Ταμεία με τα ομόλογα χωρίς ημερομηνία λήξεως!

Άνθρωποι που νόμιζαν ότι είχαν τις οικονομίες μιας ζωής σε «ασφαλέστατη» προθεσμιακή κατάθεση, διαπίστωσαν ξαφνικά ότι τα χρήματά τους είχαν κάνει φτερά χωρίς να το καταλάβουν.
Τι λένε στις αγωγές τους κατά των τραπεζών: Πώς έχασε τα χρήματα της αποζημίωσής της απολυμένη μητέρα που μεγαλώνει μόνη της το παιδί της, πώς παραπλάνησαν ηλικιωμένο ζευγάρι. Αλλά και: Πώς κινήθηκαν δικαστικά και πώς, ήδη, δικαιώθηκε και πήρε πίσω τα χρήματά του το πρώτο θύμα!
ΔΕΙΤΕ αναλυτικά τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στο ΒΙΝΤΕΟ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ πώς μπορείτε να διαπιστώσετε αν κινδυνεύουν και τα δικά σας λεφτά (και τι να κάνετε για να τα προστατεύσετε) Στο ΧΩΝΙ που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Διαβάστε Στο ΧΩΝΙ που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας και σήμερα Δευτέρα, τι καταγγέλλουν τα θύματα του νέου μεγάλου τραπεζικού κόλπου στις αγωγές τους κατά των τραπεζών που τους παγίδευσαν σε ομόλογα χωρίς ημερομηνία λήξεως.
Οι μαρτυρίες είναι συγκλονιστικές:
«Μου είπαν ότι έβαζαν τα λεφτά μου σε προθεσμιακή κατάθεση. Τα έβαλαν σε ομόλογα "perpetual" χωρίς να με ενημερώσουν. Η τράπεζα με εξαπάτησε και οι οικονομίες μιας ζωής οδηγούνται με βεβαιότητα σε ολοσχερή εξαφάνιση..
«Αν γνώριζα τον κίνδυνο των προϊόντων που μου αγόρασε η τράπεζα ΠΟΤΕ δεν θα είχα συναινέσει στην αγορά τους. Αν με είχαν πληροφορήσει έστω και στην πορεία, θα απαιτούσα κάποια αλλαγή για να περιοριστεί η ζημιά μου...»
«Πρώτη φορά ενημερώθηκα ότι η επένδυση στην οποία με είχαν παγιδεύσει είναι "μειωμένης εξασφάλισης" όταν, με έγγραφό της, η τράπεζα πρότεινε να επαναγοράσει τα ομόλογα στο 37% των χρημάτων που είχα πληρώσει!»
Στο ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής, διαβάστε πώς ένα θύμα των perpetual έχει καταφέρει ήδη να αποζημιωθεί, αλλά και πώς μπορείτε να διαπιστώσετε αν η τράπεζά σας έχει -εν αγνοία σας- τοποθετήσει τα χρήματά σας σε αυτά τα εξαιρετικά επικίνδυνα προϊόντα, τι μπορείτε να κάνετε για προστατευθείτε και να μην τους αφήσετε να μετατρέψουν τις οικονομίες μιας ζωής σε... αέρα και πώς μπορείτε να κινηθείτε νομικά, ακόμη και αν έχετε ήδη αναγκαστεί να αποδεχτείτε την «προσφορά» της τράπεζας να πάρει πίσω το προϊόν που σας πούλησε, επιστρέφοντας ένα ελάχιστο μέρος των χρημάτων σας!
Τι λένε τα θύματα:
«Μετά από 35 χρόνια αποταμίευσης και αφού πούλησα και κάποια οικογενειακά ακίνητα εμπιστεύθηκα στην τράπεζα 125.000 για να διασφαλίσω από αυτά τη σύνταξή μου. Αυτοί τα επένδυσαν σε "υβριδικά" ομόλογα και έχασα 86.000 ευρώ
«Από την τράπεζα με διαβεβαίωναν ότι δεν υπάρχει κανένας φόβος για το κεφάλαιό μου. Πως η υποτίμηση των "perpetual" ομολόγων που μου είχαν αγοράσει είναι συγκυριακή και ότι θα ανακάμψουν. Μετά, ήρθαν και μου έκαναν την "ελκυστική" (!) προσφορά να χάσω το 73% των χρημάτων μου!»
«Ενώ ο τραπεζικός υπάλληλος με διαβεβαίωνε ότι τα "perpetual" ομόλογα είχαν εγγυημένη απόδοση, ξαφνικά σταμάτησαν να καταβάλλουν μερίσματα μέχρι... νεωτέρας»
«Οι καταθέσεις μου ήταν το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο για να γεράματά μου και της συζύγου μου. Δεν ήθελα με κανέναν τρόπο να τις ρισκάρω. Ο υπάλληλος της τράπεζας με διαβεβαίωσε ότι τα "perpetual" ομόλογα είχαν "ασφαλέστατη, υψηλή και εγγυημένη απόδοση". Μετά, μου είπαν ότι είχα χάσει το 65% των χρημάτων μου!»
«Αφού μου αγόρασαν "υβριδικά" προϊόντα αξίας 125.000 ευρώ, με έπεισαν να τα βάλω ενέχυρο για στεγαστικό δάνειο 120.000 ευρώ, με το επιχείρημα ότι από την απόδοση των "υβριδικών" θα πληρώνονταν οι δόσεις του δανείου. Τώρα, τα 125.000 έχουν γίνει 38.000 και χρωστάμε και το στεγαστικό..
Άρχισαν οι αγωγές στις τράπεζες για τα ομόλογα χωρίς ημερομηνία λήξης! Αυτήν την Κυριακή Στο ΧΩΝΙ! - See more at: http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/item/4410-arxisan-oi-agoges-stis-trapezes-gia-ta-omologa-xoris-imerominia-liksis-aitin-tin-kiriaki-sto-xoni#sthash.4YyFjOj4.dpuf
Το ΧΩΝΙ και σήμερα Δευτέρα, στα περίπτερα όλης της χώρας.
http://www.toxwni.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom