Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

Λέει ψέματα ο ανίκανος Χάρης Θεοχάρης, για την αποστολή εκκαθαριστικών δηλώσεων εισοδήματος

— Το κάθε χρόνο και χειρότερα, είναι ιδιαίτερο γνώρισμα ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ. Όταν αυτό συμβαίνει μετ΄ επιτάσεως σε νευραλγικές διευθύνσεις του υπουργείου οικονομικών, όπου κάθε χρόνο συσσωρεύονται ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, τότε μπορούμε με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε, ότι του υπουργείου αυτού ηγούνται άτομα, πολιτικώς ηλίθια και επικινδύνως άσχετα.
  — Είναι γνωστό, ότι από το τέλος Αυγούστου, αρχίζει η καταβολή των δόσεων, του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων και στη χειρότερη περίπτωση κυβερνητικής ραστώνης, από τον Σεπτέμβριο που είναι προ των πυλών.
  — Ένεκα θέρους, οι τσέπες είναι αδειανές και ο κόσμος ζορισμένος δεν ξέρει πλέον πως να προγραμματίσει τα άγρια χαράτσια που επιβάλει όλο και χειρότερα η χούντα των Αθηνών. Έτσι, άρχισαν να βομβαρδίζουν οι ενδιαφερόμενοι τις υπηρεσίες των ΑΝΙΚΑΝΩΝ Στουρνάρα και Θεοχάρη, διότι βρίσκονται (βρισκόμαστε) ενώπιον κινδύνων και…. προστίμων, ΕΝΕΚΑ ΒΛΑΚΕΙΑΣ των ανικάνων ηγετίσκων του υπουργείου οικονομικών της χούντας Σαμαρά – Βενιζέλου!!!!
  — Ήθελε δεν ήθελε ο εκ των ανικάνων της χούντας Χάρης Θεοχάρης, βγήκε να δώσει εξηγήσεις. Είναι ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων, που όμως ευθύνεται 100% για το αχούρι της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) στην οποία ανικάνως προϋπηρέτησε!!!!
  — Έδωσε εξήγηση???…. ΟΧΙ…!!!
  — Έδωσε λύση???…  ΟΧΙ…!!! 
— Προσπαθεί να κρύψει για άλλη μια φορά τη γύμνια της ανικανότητάς του με παιδαριώδη ΨΕΜΑΤΑ. Ζητά από τους φορολογούμενους, να….. εκτυπώσουν τα ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ της φορολογικής τους δήλωσης!!!! Η ακρότητα της ανεγκέφαλης προτροπής του ΒΛΑΚΑ Γενικού Γραμματέα, δεν περιορίζεται στην ανέχεια του 70% και πλέον των φορολογούμενων που δεν διαθέτουν σύνδεση στο ίντερνετ (και αν έχουν αργά ή γρήγορα θα τη κόψουν λόγω φτώχειας), δεν περιορίζεται ούτε στη παραγνώριση του ΒΛΑΚΑ, στο ότι αυτό το τεράστιο κομμάτι του Ελληνικού λαού, δεν έχει τη πολυτέλεια οικονομικής δυνατότητας να νοικιάζει κάθε λίγο και λιγάκι της υπηρεσίες λογιστή,
  — αλλά ο στην κυριολεξία πολιτικώς ΠΑΡΑΦΡΟΝΑΣ Γενικός Γραμματέας ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, δείχνει να αγνοεί, ότι ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ….ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ!!!!!
  — ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ και όπως βλέπετε στην εικόνα, δήλωση που υποβλήθηκε ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ στις 5-8-2013, μετά από 21 μέρες περιμένει στα ηλεκτρονικά αζήτητα των υπηρεσιών ενός αποδεδειγμένα ανίκανου ή εκπληκτικού ΤΕΜΠΕΛΗ ή εξοργιστικά ΑΣΧΕΤΟΥ!!!!
  — Αν υφίστατο οποιοδήποτε πρόβλημα, θα έπρεπε ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ από 6-8-2013, να είχε εκδοθεί ειδοποιητήριο προς τον φορολογούμενο, για να διορθώσει οποιοδήποτε λάθος κατά την υποβολή. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 26-8-2013, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ, ΚΑΝΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΜΙΑΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 5-8-2013!!!!!!!
  — ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΝ ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕ ΓΕΝΙΚΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ????????
από τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: