Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Μετά τον αποκλεισμό του ο ΠΑΟΚ κατέθεσε ένσταση και... περιμένει

Ο «δικέφαλος» θέλει να μπει στην κληρωτίδα της Παρασκευής (09/08) για τα πλέϊ οφ του Τσάμπιονς Λιγκ

Μπορεί να έχουν περάσει λίγες ώρες από τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ (1-1 με τη Μέταλιστ ) από τα πλέϊ οφ του Τσάμπιπνς Λιγκ, ωστόσο ο «δικέφαλος» μετά το τέλος του αγώνα κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή της Ουκρανικής ομάδας στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Οι άνθρωποι του «δικεφάλου του βορρά» στηρίζονται στο γεγονός
ότι με βάση την απόφαση του CAS για την εμπλοκή της Μέταλιστ σε στημένο αγώνα πρωταθλήματος, δεν θα έπρεπε να συμμετέχει στους αγώνες της UEFA, σύμφωνα με τους όρους των  ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ετσι ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να μπει το όνομά του στην κλήρωση των πλέϊ οφ την Παρασκευή (09/08, 13:00) ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του αγώνα, καθώς την Τετάρτη 13 Αυγούστου θα αποφασίσει η UEFA για το αν θα τιμωρηθεί η Μέταλιστ η όχι.

Ετσι λοιπόν το πρωί της Πέμπτης (08/08) θα πραγματοποιηθεί κρίσιμη σύσκεψη στα γραφεία της Νιόν, όπου και θα αποφασιστεί αν θα συμμετέχει ο ΠΑΟΚ στην κλήρωση. Αν το αίτημα του «δικεφάλου» δεν γίνει δεκτό τότε θα βρίσκεται μόνο στην κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ και δύσκολα θα επωφεληθεί από ενδεχόμενη τιμωρία της Ουκρανικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom