Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΑΠ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Η γαϊδουριά και η τυφλότητα αυτών που εξουσίαζαν επί σειρά ετών τη μοίρα αυτού του τόπου ξεπερνά κάθε όριο. Αυτά τα «σύγχρονα τανκς» που ισοπέδωσαν στην κυριολεξία από κάθε άποψη το Αγγελόκαστρο, και συμμετείχαν σε κάθε είδους «λαμογιά», έφτασαν τώρα να κάνουν προσωπικές επιθέσεις σε κάθε διαφορετική άποψη για τα συμβαίνοντα στον τόπο που μας γέννησε. 
Αυτά τα ερπετά που με κάθε είδους δηλητήριο διατηρούσαν τον πληθυσμό του τόπου ¨εν υπνώσει¨. Αυτοί που σχετιζόμενοι με την καθοριστική συμπαιγνία της πολιτικής, έπεισαν τον απλό κόσμο του χωριού, ότι οι φυλακές είναι μονόδρομος για την εξέλιξη του τόπου μας. 
Το να κάνεις πράγματα που συγκρούονται μετωπικά με τη νοοτροπία αυτής της «φούσκας» των εξουσιαστών του τόπου των προηγούμενων χρόνων, το να προσφέρεις χωρίς να περιμένεις ανταπόδοση, το να φέρεσαι αλληλέγγυα χωρίς να περιμένεις είσπραξη, ακόμα είναι αδιανόητο γι’ αυτούς. Ακόμα δεν έχουν καταλάβει τα «ζουλάπια» που βρισκόμαστε.
Το να κλειστείς στο καβούκι σου συγχωριανέ και να δηλώνεις ανήξερος όταν όλα καταρρέουν δίπλα σου, αποτελεί την πλέον πράξη ντροπής. Ήρθε ο καιρός που πρέπει να πας με μια συλλογικότητα. Δεν μπορείς να είσαι πάλι στην απ' έξω. Δεν μπορείς άλλο πια να το παίζεις αδιάφορος. Είναι επείγον να φύγουν απ’ το προσκήνιο αυτοί που κατέστρεψαν τον τόπο. Ήρθε η στιγμή που πρέπει να εξεγερθείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom