Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Θεσσαλονίκη: 42χρονος κατηγορείται ότι βίαζε επί 5 χρόνια την ανιψιά του


Σοκ προκαλεί η καταγγελία 22χρονης στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει την βίαζε ο θείος της στο παρελθόν επί πέντε χρόνια.

Ο 42χρονος κατηγορείται για τον βιασμό της ανιψιάς του όταν εκείνη ήταν ανήλικη (8 έως και 13 ετών) και για σεξουαλικές πράξεις με άλλους ανήλικους, απειλές και εν γένει σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Ο κατηγορούμενος δρούσε στο Παλαιόκαστρο της Θεσσαλονίκης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, thesstoday.grτο 2010 είχε προβάλει ταινίες ερωτικού περιεχομένου τόσο στον ανήλικο γιο του, όσο και στον ανιψιό του και παράλληλα το 2015 είχε προβεί σε άσεμνες πράξεις στην ετεροθαλή αδελφή του.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 42χρονου για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιον τους και κατάχρησης ανηλίκων

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου ημεδαπού, για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιον τους, κατάχρηση ανηλίκων και απειλή.

Προηγήθηκε καταγγελία 22χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία σε χρονικό διάστημα που ήταν ανήλικη κατά τα έτη 2010 μέχρι 2015 σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο ανωτέρω - σύζυγος της θείας της, εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονιών της, προέβη κατ’ εξακολούθηση και χωρίς τη θέληση της σε ασελγείς σε  βάρος της πράξεις.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom