Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Χαλκίδα: Εργατικό δυστύχημα σε πλοίο που ήταν αραγμένο στα ναυπηγεία


Το εργατικό δυστύχημα στη Χαλκίδα σημειώθηκε το μεσημέρι, με τον άτυχο άντρα να σκοτώνεται στα ναυπηγεία, πάνω στο πλοίο που δούλευε…

Ο άτυχος άντρας σκοτώθηκε ακαριαία στο πλοίο που δούλευε. Μπροστά σε συναδέλφους, που δεν πρόλαβαν και δεν κατάφεραν να τον βοηθήσουν.

Το εργατικό δυστύχημα προκάλεσε πανδαιμόνιο στο πλοίο, που βρισκόταν αραγμένο στα ναυπηγεία στη Χαλκίδα, με ασθενοφόρο να σπεύδει ταχύτατα, αλλά τους διασώστες να μην έχουν περιθώρια να επαναφέρουν το θύμα.

Ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας, με τους αυτόπτες μάρτυρες να παραμένουν σοκαρισμένοι.

Το εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (30/3) στα Ναυπηγεία Χαλκίδας. Εργάτης περίπου 50 ετών, που δούλευε σε πλοίο φέρεται να καταπλακώθηκε από σιδερένιες πόρτες με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, για τον απεγκλωβισμό του κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας, όμως για τον άτυχο εργάτη ήταν αργά, καθώς ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας ανέλαβε την προανάκριση για το τραγικό αυτό συμβάν.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom