Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Μεγάλη έκπληξη στο αποκριάτικο πάρτι της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου η παρουσία των παικτών του Παναιτωλικού (φωτο)


Χθες Τετάρτη (13/03/24) το απόγευμα πραγματοποιήθηκε με γέλια και χαρές το αποκριάτικο πάρτι της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου στο ξενοδοχείο Imperial.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το πάρτι έγινε με την ευγενική προσφορά του κου Σπύρου Φλώρου, ο οποίος προετοίμασε για μικρούς και μεγάλους πολλές εκπλήξεις! 

Τα παιδιά χόρεψαν, έπαιξαν με την κλόουν, έβγαλαν φωτογραφίες με τον Μίκι και την Μίνι και γεύτηκαν νοστιμιές από την υπέροχη κουζίνα του ξενοδοχείου.

Η μεγάλη έκπληξη και ο ασυγκράτητος ενθουσιασμός των παιδιών πραγματοποιήθηκε με την είσοδο παιχτών του Παναιτωλικού, των Joao Pedro, Jimmy Tabidze, Χρήστου Μπελεβώνη, Ηλία Χατζηθεοδωρίδη και Παναγιώτη Αναστασόπουλο! 

Μικροί και μεγάλοι χειροκρότησαν την ομάδα της πόλης μας, έπαιξαν μαζί τους, έβγαλαν φωτογραφίες και με χαρά δέχτηκαν δώρα με την υπογραφή του Παναιτωλικού!

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Σπύρο Φλώρο για την κοινωνική του ευαισθησία και τα υπέροχα πάρτι που διοργανώνει κάθε χρόνο για παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κύριο Γεράσιμο Μπελεβώνη για την διαρκή στήριξη του έργου της ΕΛΕΠΑΠ και των Γενναίων Παιδιών. Τέλος ευχαριστούμε τους ταλαντούχους παίχτες της ομάδας μας, του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, για την μοναδική τους παρουσία!!!




Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom