Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο περιστατικό στο κέντρο του Πύργου - 4 άτομα επιτέθηκαν και έστειλαν στο νοσοκομείο 21χρονο


Ο 21 χρόνος κατάφερε με το κινητό του τηλέφωνο να καλέσει την αστυνομία με τους τρεις δράστες στο άκουσμα της συνομιλίας του νεαρού με την άμεση δράση, το έβαλαν στα πόδια.

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ σε κεντρικό σημείο του Πύργου που είχε σαν αποτέλεσμα ένας νεαρός να μεταφερθεί με τραύματα στο κεφάλι στο γενικό νοσοκομείο του Πύργου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, ήταν περασμένες 9:00 χθες βράδυ όταν ο 21 χρόνος μαζί με ακόμα δύο φίλους του κάθονταν στο υπαίθριο χώρο δίπλα ακριβώς από το θέατρο Απόλλων στον Πύργο όταν ξαφνικά σταμάτησε ακριβώς δίπλα τους ένα μαύρο αυτοκίνητο από το οποίο κατέβηκαν τέσσερις ΡΟΜΑ και ξεκίνησαν να επιτίθενται στους νεαρούς.

Πάντα με τις ίδιες πηγές οι δύο φίλοι του 21 χρόνου κατάφεραν να ξεφύγουν όχι όμως και ο ίδιος που δέχτηκε χτυπήματα από τους τέσσερις δράστες -τρεις νεαρούς και έναν μεσήλικα- με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι και στο πρόσωπο, με τα τραύματα του να προκαλούν ανησυχία.

Ο 21 χρόνος κατάφερε με το κινητό του τηλέφωνο να καλέσει την αστυνομία με τους δράστες στο άκουσμα της συνομιλίας του νεαρού με την άμεση δράση, να το βάζουν στα πόδια.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο «Ανδρέας Παπανδρέου με τρία βαθιά τραύματα στο κεφάλι και σπασμένο διάφραγμα με το ιατρικό προσωπικό να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες, με τον ίδιο να παραμένει ως το πρωί στα επείγοντα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν τον έναν από τους τέσσερις δράστες που έχει τον αρχηγικό ρόλο, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας.

https://www.patrisnews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: