Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Διαγραφή Ταμήλου από τη Ν.Δ. μετά τον σάλο από τις άθλιες δηλώσεις για το έγκλημα στα Τέμπη (βίντεο)

"Δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα"

Μετά τον σάλο απο τις εξοργιστικές δηλώσεις του πρώην βουλευτή της Ν.Δ., Μιχάλη Ταμήλου για το έγκλημα στα Τέμπη («Δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα»!) η Ν.Δ. τον διέγραψε.

Συγκεκριμένα, με απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Μαρίας Συρεγγέλα, διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας. «Οι δηλώσεις του δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας και δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας». αναφέρει η ΝΔ.

Η εξοργιστική δήλωση Ταμήλου  - «Δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα»!

Σε ασύλληπτες δηλώσεις για το έγκλημα στα Τέμπη προχώρησε ο πρώην βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, Μιχάλης Ταμήλος.

Στη διάρκεια συνέντευξης στο «Ράδιο Ζυγός», σχολιάζοντας όσα συνέβησαν στη χθεσινή παρέλαση για την 25η Μαρτίου στα Τρίκαλα, και με αφορμή την παρουσία των γονέων των αδικοχαμένων κοριτσιών από το Καστράκι στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ξέρεις πόσοι Τρικαλινοί πέθαναν το 2023; 1977 Τρικαλινοί απεβίωσαν εντός του 2023. Μεταξύ των οποίων ήταν και τα τρία παιδιά. Δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα επειδή 1977 Τρικαλινοί πέθαναν. Η ζωή συνεχίζεται. Ο καθένας έχει τα προβλήματά του. Ψάχνει να βρει δουλειά. Ο άλλος, του σκοτώνουν το παιδί τη γυναίκα κτλ, θα πάει ο ίδιος στις αρμόδιες υπηρεσίες, στα δικαστήρια εκεί που πρέπει. Δεν μπορεί να επιβάλλεις στην κοινωνία να υποφέρει για σένα. Υπάρχει ζωή για τους άλλους. Oλα τα Τρίκαλα ασχολούνται με το θέμα αυτό;»

Υπενθυμίζεται πως χθες, παρόντες στην παρέλαση στην Καρδίτσα ήταν και οι γονείς του Βάιου Βλάχου, ενός από τους Καρδιτσιώτες που έχασαν τη ζωή τους στο έγκλημα των Τεμπών. Οι γονείς παρακολούθησαν την παρέλαση όρθιοι, φορώντας στα ρούχα τους ένα διακριτικό αυτοκόλλητο, το οποίο έγραφε τη λέξη «Τέμπη».

Βέβαια, ο κύριος αυτός, δεν είναι η πρώτη φορά που μας απασχολεί. Παλαιότερα, ο ίδιος αυτός, ο Ταμήλος, είχε πει ότι το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό και ότι οι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν χωρίς ρεύμα μια χαρά!

Δείτε αναλυτικά τι είχε πει ο Ταμήλος τότε, από 0.57” του παρακάτω βίντεο:

https://www.imerodromos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom