Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα: Πόση πολιτική αθλιότητα πια! (έγγραφο)


Ο Καραμανλής, ο Κώστας, του Αχιλλέα, ο υπουργός Μεταφορών την ημέρα του εγκλήματος στα Τέμπη, ο κύριος που καταχειροκροτήθηκε προχτές στη Βουλή από τους βουλευτές της ΝΔ, εμφανίστηκε στο ΣΚΑΙ με ύφος 300 “εθναρχών” κι άλλων τόσων “ταγών” για να δηλώσει, ανάμεσα στα άλλα χιλια δυο πολιτικά άθλια που ξεστόμισε, ότι κανένας ποτέ δεν τον είχε ενημερώσει (!) για την επικινδυνότητα του σιδηροδρομικού δικτύου!

Σε ό,τι αφορά αυτόν τον πολιτικά άθλιο ψεύτη περιοριζόμαστε σε ένα και μόνο: Παραθέτουμε την ανακοίνωση της ΔΕΣΚ-Σ, της συνδικαλιστικής παράταξης του ΚΚΕ, μόλις 20 μέρες πριν συμβεί το προδιαγεγραμμένο έγκλημα.

Ηταν ακριβώς εκεί που οι εργαζόμενοι, μόλις 20 μέρες πριν από την σύγκρουση, καταγγέλλουν την έλλειψη μέτρων προστασίας «στην ασφαλή λειτουργία και κυκλοφορία των τρένων» επ’ αφορμή δύο ατυχημάτων που είχαν σημειωθεί στις αμαξοστοιχίες 51 και 61. 

Είναι εκεί που τονίζουν:«Είναι πλέον εξοργιστικό αυτά να αποτελούν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο και να μην παίρνεται κανένα ουσιαστικό μέτρο, να μη δρομολογείται καμία βελτίωση στην υποδομή και λειτουργία, να μην ελέγχονται οι εμπλεκόμενοι φορείς και να μην αναζητούνται ευθύνες». 

Είναι εκεί που υπογραμμίζουν:«Όπως οι προηγούμενες κυβερνήσεις έτσι και η σημερινή έχει άλλες προτεραιότητες και όχι την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών. Αντιλαμβάνονται την ασφάλεια ως κόστος”.

Και είναι εκεί, στις 7/2/2023, μόλις 20 μέρες πριν από το έγκλημα, που φωνάζουν:

«Δεν θα περιμένουμε το δυστύχημα που έρχεται για να τους δούμε να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα κάνοντας διαπιστώσεις».

Αυτά είναι που που “δεν του είχαν πει” , αυτά είναι που “δεν ήξερε”, αυτά είναι που “δεν γνώριζε” ο πολιτικά άθλιος κύριος Καραμανλής Κώστας του Αχιλλέα.

ΑΠΟ ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: