Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Μετέτρεψαν σε ρινγκ το γήπεδο - Ξυλοδαρμός ποδοσφαιριστή - Συνελήφθησαν παίκτης και προπονητής (φωτο)


Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, ενώ το ντέρμπι της Θύελλας Πατρών με τον Ατρόμητο Πατρών ήταν σε εξέλιξη, στο 17ο λεπτό πίαστηκαν στα χέρια προπονητής και ποδοσφαιριστής με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του αγώνα , καθώς οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη και των δύο με βάση το νέο αθλητικό νόμο.

Το ματς διεξάγετο για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ της Α’ κατηγορίας.

Λίγο πριν το ημίωρο οι πάγκοι των δύο ομάδων και οι παίκτες ήρθαν σε σύρραξη και μάλιστα παίκτης του Ατρόμητου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Ο διαιτητής Γιώργος Παπαδόπουλος διέκοψε την αναμέτρηση και το παιχνίδι οριστικά μετά από λίγο, κλείνοντας το φύλλο αγώνα.

Το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των κυανόλευκων με γκολ του Σκουμή στο 9ο λεπτό.

Από φωτογραφικό υλικό που ανέβασε στο διαδίκτυο ο Ατρόμητος φαίνεται ο τραυματισμός ποδοσφαιριστή.

https://tempo24.news/

Διαβάστε τι ακριβώς έγραψε στο Φύλλο Αγώνα ο διαιτητής

"Στο 18ο λεπτό του αγώνα διέκοψα για 4 λεπτά προσωρινά το παιχνίδι διότι έγινε μια μικρή σύρραξη στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας και εκείνη τη στιγμή ο τιμωρημένος προπονητής της γηπεδούχου ομάδας “Θύελλα Πατρών” κ. Νικολακόπουλος Θεόδωρος, ο οποίος χωρίς να γνωρίζω πως βρέθηκε πίσω από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας, χτύπησε με το δεξί του χέρι με βία στο κεφάλι τον αναπληρωματικό ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας “Ατρόμητος Πατρών” Παπασπυρόπουλο Χρήστο. Στη συνέχεια ο παρατηρητής αγώνα τον απομάκρυνε από τον χώρο των αποδυτηρίων και πίσω από τον πάγκο.

Στη συνέχεια απέβαλα με κόκκινη κάρτα τον εκπρόσωπο της γηπεδούχου ομάδα κ. Θανόπουλο Δημητρίο, διότι πήγε προς τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας και διαπληκτίστηκε λεκτικά και με ένταση με τους ποδοσφαιριστές και εκπροσώπους της φιλοξενούμενης ομάδας. Στη συνέχεια κάλεσα τους αρχηγούς και τους προπονητές και έκανα συστάσεις ώστε να διασφαλίσω την ομαλή συνέχιση του αγώνα. Ο αγώνας συνεχίστηκε στο 22ο λεπτό κανονικά.

Στο 26ο λεπτό του αγώνα υπήρξε φυσική διακοπή του αγώνα και όπως με ενημέρωσαν από την φιλοξενούμενη ομάδα “Ατρόμητος Πατρών”, ο προπονητής ο εκπρόσωπος και ο αρχηγός της ομάδας, ο ποδοσφαιριστής Παπασπυρόπουλος Χρήστος ζαλιζόταν και δεν μπορούσε να αγωνιστεί και έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο. Εκείνη τη στιγμή δεχόταν ιατρική φροντίδα από την γιατρό του αγώνα μπροστά στο πάγκο και με ενημέρωσε η γιατρός ότι ο ποδοσφαιριστής θα μεταβεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, όπως και έγινε μετά από 15 λεπτά, λόγω του χτυπήματος που είχε δεχτεί στο 18ο λεπτό του αγώνα.

Στη συνέχεια έκανα οριστική διακοπή του αγώνα λόγω ότι η φιλοξενούμενη ομάδα και συγκεκριμένα ο αρχηγός και εκπρόσωπος της με ενημέρωσαν ότι δεν επιθυμούν να συνεχίσουν να αγωνιστούν για τα πιο πάνω γεγονότα και πήρα την απόφαση της οριστικής διακοπής στο 31ο λεπτό του αγώνα. Εκείνη τη στιγμή υπήρχε φάουλ υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας στο χώρο του κέντρου, στην μεριά που βρίσκονται οι πάγκοι. Σέντρα είχε κάνει η γηπεδούχος ομάδα και έκανε επίθεση στο τέρμα που βρίσκεται ο πάγκος της γηπεδούχου ομάδας. Το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας.

Κίτρινες κάρτες είχαν από την γηπεδούχο ομάδα το νούμερο 7 στο 11ο λεπτό για καθυστέρηση, το νούμερο 2 στο 13ο λεπτό για επικίνδυνο μαρκάρισμα, το νούμερο 5 στο 21ο λεπτό για επικίνδυνο μαρκάρισμα, το νούμερο 9 στο 25ο λεπτό για διαμαρτυρία και για την φιλοξενούμενη ομάδα το νούμερο 14 στο 6ο λεπτό για διαμαρτυρία και το νούμερο 9 στο 21ο λεπτό για την αθλητική συμπεριφορά. Από το 26ο λεπτό του αγώνα μέχρι το 36ο λεπτό του αγώνα υπήρχε ένταση και σύρραξη μεταξύ των παραγόντων των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και στο χώρο των αποδυτηρίων και στη συνέχεια φώναξα τους δύο αρχηγούς.

Ο αρχηγός της γηπεδούχου ομάδας, αφού τον ενημέρωσα για τα γεγονότα, μου είπε την επιθυμία του να συνεχιστεί ο αγώνας ενώ ο αρχηγός της φιλοξενούμενης ομάδας μου είπε ότι δεν επιθυμεί να συνεχιστεί ο αγώνας γιατί ο συμπαίκτης του δέχτηκε χτύπημα και ζαλίζεται και θα πάει στο νοσοκομείο. Εκείνη τη στιγμή ο τιμωρημένος προπονητής της γηπεδούχου ομάδας κ. Νικολακόπουλος Θεόδωρος, έβριζε και έκανε άσεμνες χειρονομίες στους αντιπάλους ποδοσφαιριστές. Καμιά άλλη παρατήρηση".

https://www.thebest.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom