Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Μπούκαραν με Ι.Χ σε καταστήματα – Καρέ - καρέ σε βίντεο ντοκουμέντα η δράση της συμμορίας


Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση των μελών της συμμορίας που εισέβαλαν με αυτοκίνητα σε καταστήματα και άρπαζαν εμπορεύματα και ταμειακές μηχανές φέρνει στο φως δημοσιότητας το newsit;gr.

Στα πέντε βίντεο που εξασφαλίσαμε αποτυπώνονται καρά καρέ όλες οι κινήσεις των τριών δραστών που είχαν γίνει ο φόβος αι ο τρόμος για ιδιοκτήτες καταστημάτων σε περιοχές της της Ραφήνας, του Μαραθώνα, των Σπάτων, της Παιανίας, της Παλλήνης, των Γλυκών Νερών και του Κορωπίου. Μεταξύ των μελών της συμμορίας που είχαν πραγματοποιήσει 14 διαρρήξεις καταστημάτων και έξι κλοπές αυτοκίνητων ήταν κι ένας ανήλικος ηλικίας 17 ετών.

Οι δράστες που έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών αρχών έπειτα από συντονισμένης επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας, με τη συμμετοχή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, κινούνταν βραδινές ώρες. 

Αρχικά προέβαιναν στην κλοπή παλιών οχημάτων τα οποία τα χρησιμοποιούσαν για να σπάσουν τα ρολά των καταστημάτων. Ορισμένες φορές που δεν μπορούσαν να εισέλθουν στα καταστήματα με το όχημα, έσπαγαν τις γυάλινες προσόψεις με ρίψεις αντικειμένων, ενώ σημειώνεται ότι προέβαιναν σε διαδοχικές κλοπές καταστημάτων κατά τη διάρκεια μίας νύχτας.

Τα τρία από τα πέντε βίντεο ντοκουμέντα που εξασφαλίσαμε προέρχονται από εξωτερικές κάμερες καταστημάτων στα οποία εμφανίζονται οι δράστες με τα κλεμμένα αυτοκίνητα να πέφτουν πάνω στις προσόψεις των μαγαζιών. 

Αφού τις παραβιάζουν στη συνέχεια όπως θα δείτε και στα άλλα δύο βίντεο που έχουμε στην κατοχή μας τα τρία μέλη της συμμορίας, θα εισέλθουν στο εσωτερικό και θα ξεκινήσουν το πλιάτσικο. Μάλιστα μπαινοβγαίνουν αρκετές φορές προκειμένου να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα εμπορεύματα και ταμειακές μηχανές.  

Όπως προέκυψε, οι δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα έπεσαν στα χέρια τους το χθες το πρωί και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom