Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ: «Ξεσηκωμός. Να μην πληρώσει ξανά ο λαός»(φωτο & βίντεο)


Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από την Κέρκυρα μέχρι τη Σάμο... Σε όλη τη χώρα, οι δρόμοι γέμισαν με απεργούς εργάτες, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες, φοιτητές και μαθητές.

Μετέτρεψαν τη λαϊκή δυσαρέσκεια τους σε αγωνιστικό ορμητικό ποτάμι απαιτώντας αυξήσεις εδώ και τώρα στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, σταθερή δουλειά με δικαιώματα, όχι στις απλήρωτες υπερωρίες. Γενναία μείωση και πλαφόν στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου. Κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ σε πετρέλαιο, βενζίνη, φυσικό αέριο και ηλεκτρική ενέργεια. Κατάργηση του ΦΠΑ και γενναία μείωση και πλαφόν στις τιμές στα βασικά είδη πλατιάς κατανάλωσης.

Η συγκλονιστική συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία και τις συγκεντρώσεις είναι μήνυμα κλιμάκωσης του αγώνα. Μήνυμα ξεσηκωμού σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε κλάδο, σε κάθε περιοχή. Τώρα είναι ανάγκη ο εργαζόμενος λαός να βγει πρωταγωνιστής στο προσκήνιο για ζωή και δουλειά με δικαιώματα.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Τεράστιο απεργιακό ποτάμι πλημμύρισε το κέντρο της Αθήνας (VIDEO - ΦΩΤΟ)

 11:31
Ένα τεράστιο απεργιακό ποτάμι πλημμύρισε το κέντρο της Αθήνας. Οι χώροι δουλειάς νέκρωσαν και οι εργαζόμενοι απέργησαν και διαδήλωσαν. Μαζί τους αυτοαπασχολούμενοι και μικροί επαγγελματίες, φοιτητές, μαθητές, γυναίκες,...
ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η πρωτοφανής συμμετοχή δείχνει την τεράστια δύναμη της εργατικής τάξης (VIDEO - ΦΩΤΟ)

 13:24
Μήνυμα κλιμάκωσης για το επόμενο διάστημα έστειλε η μεγαλειώδης απεργιακή διαδήλωση του ΠΑΜΕ και των Συνδικάτων στην Αθήνα. Η πρωτοφανής συμμετοχή και τα ογκώδη απεργιακά μπλοκ έδειξαν ότι η εργατική τάξη και ο λαός έχουν τεράστια δύναμη στα χέρια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom