Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Ο Παναιτωλικός 3 - 1 μέσα στη Λαμία, με δύο γκολ του πρώτου σκόρερ Καρέλη (φωτο)


Η Λαμία υποδέχτηκε απόψε τον Παναιτωλικό στο "Αθ. Διάκος" στα πλαίσια της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Super League.

Και οι δύο ομάδες έψαχναν εναγωνίως τη νίκη, οι μεν γηπεδούχοι για να αναπνεύσουν βαθμολογικά, οι δε Αγρινιώτες γιατί είχαν να δουν νίκη έξι ολόκληρες αγωνιστικές.Παρά τη βροχή, είδαμε ωραίο ποδόσφαιρο, ένα γρήγορο ματς, αλλά όχι πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και... τον Παναιτωλικό να κερδίζει με 3 - 1!!!

Στο 7' ο Παναιτωλικός προηγήθηκε: Βαθύ γέμισμα πίσω από τη σέντρα του Χουχούμη, με τον Καρέλη να αφήνει τη μπάλα να περάσει και τον Ντίας να εφορμάει προς την αντίπαλη περιοχή και να δίνει την κατάλληλη στιγμή στον φορ των φιλοξενουμένων, ο οποίος με συρτό πλασέ νίκησε τον Σαράνοφ γράφοντας το 0 - 1.

Στο 12' η Λαμία ισοφάρισε: Ο Ντε Βινσέντι έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή του Παναιτωλικού, από θέση αριστερά και αφού απέφυγε περίτεχνα τον αντίπαλό του, νίκησε με δυνατό δεξί σουτ τον Ανέστη στην κλειστή γωνία και 1 - 1.

Στο 29' ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Καρέλη από τον Ντε Βινσέντι: Το εκτέλεσε ο ίδιος στο 30' κι έβαλε πάλι μπροστά την ομάδα του με 1 - 2

Ο Παναιτωλικός απείλησε με τρίτο γκολ την Λαμία στο 41ο λεπτό, με τον Νταγκό να κάνει το σουτ και τον Σαράνοφ να αποκρούει.

Το ημίχρονο εληξε με τον Παναιτωλικό να προηγείται 1 - 2.

Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και έφερε σε εξαιρετικά άβολη θέση την άμυνα του Παναιτωλικού, ψάχνοντας την ισοφάριση.Για τους φιλοξενούμενος πέρασε στο ματς ο Σενγκέλια στη θέση του Μόρσεϊ.

Στο 52' μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση από τον Νούνιες, με την κεφαλιά του από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από σέντρα του Τσιλούλη από τα δεξιά να φεύγει έξω από το δεξί δοκάρι του Ανέστη.

Στο 60' σύγκρουση του Λάρσον με τον Μποάκι είχε ως αποτέλεσμα ο δεύτερος να χτυπήσει στα πλευρά και να χρειαστεί να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες, αλλά στη συνέχεια πονούσε και αποχώρησε...

Στο 78' μεγάλη ευκαιρία του Παναιτωλικού για το 1 - 3: Ο Καρέλης έβγαλε μόνο του τον Σενγκέλια, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Σαράνοφ.

Ο Παναιτωλικός κρατούσε σχετικά εύκολα το προβάδισμα, ενώ ο Αναστασίου θωράκισε τα μετόπισθεν με Χατζηθεοδωρίδη και Μλάντεν.... ως απάντηση στην είσοδο των Καραμάνου και Γιακουμάκη!

Στο 88' ο Φλόρες έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, αλλά και πάλι ο Σαράνοφ αποσόβησε ένα τρίτο γκολ...

Στο 97' το 3 - 1 για τον Παναιτωλικό: Με τον Σαράνοφ να έχει προωθηθεί, ο Παναιτωλικός βγήκε στην κόντρα, με τον Μπακάκη να τροφοδοτεί τον Ζοάο Πέδρο και εκείνος να διασχίζει το μισό γήπεδο, για να στείλει τη μπάλα στην κενή εστία και να γράψει το τελικό 3-1 στο 90+7'.

Ο Παναιτωλικός, παρά την πίεση της Λαμίας έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του και πήρε τη νίκη με 3 - 1 και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς!

*Ο Νίκος Καρέλης με τα δύο γκολ στο παιχνίδι πλέον είναι πρώτος σκόρερ στη φετινή Super League με 9 γκολ και ο Παναιτωλικός στην 7η θέση με 16 βαθμούς.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Τζανδάρης, Σλίβκα, Ντε Βινσέντι(76' Μαρμεντίνι), Νούνιες(56' Ασκόβσκι), Τσιλούλης(76' Καραμάνος), Μανούσος(56' Μποάκε, λ.τ. Γιακουμάκης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μάρτενσον, Φλόρες, Ντίας(80' Μλάντεν), Μόρσεϊ(46' Σενγκέλια), Νταγκό(75' Χατζηθεοδωρίδης), Καρέλης(86' Πέδρο).








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom