Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Πάρος: Συνελήφθη 29χρονος για την αποπλάνηση ανήλικων κοριτσιών


Το απόγευμα της Κυριακής 21 Νοεμβρίου, μετά από πληροφορίες που έφθασαν στην Αστυνομία, συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός κάτοικος Πάρου, ο οποίος τα τελευταία δυόμισι περίπου χρόνια αποπλανούσε ανήλικα νεαρά κορίτσια στο νησί.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί του Α.Τ. Πάρου, μετά από ενημέρωση που είχαν, έδρασαν ταχύτατα και προχώρησαν στη σύλληψη του 29χρονου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι κατά την έρευνα μιας συγκεκριμένης υπόθεσης αποπλάνησης, προέκυψαν και άλλες δύο παρόμοιες περιπτώσεις.

Σε βάρος του 29χρονου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για αποπλάνηση ανηλίκων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ο δράστης είχε συνάψει σχέσεις με τις ανήλικες και προέβαινε, κατά περίπτωση, σε ερωτικές πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα μαζί τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

https://parianostypos.gr/

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida.gr, ο 29χρονος, ο οποίος από το 2021 πραγματοποιούσε δρομολόγια μαθητών, είχε συνάψει ερωτικες σχέσεις με τρεις μαθήτριες κάτω των 15 ετών.

Η σύλληψη του έγινε τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, μετά από πληροφορία που έφτασε στην ΕΛ.ΑΣ. μια ημέρα πριν.

Άμεσα κλήθηκε για κατάθεση το πρώτο από τα τρία κορίτσια ηλικίας 14 ετών, που φερόταν να έχει σχέση με τον συλληφθέντα.

Η μαθήτρια φέρεται να υποστήριξε ότι όλα έγιναν με τη θέλησή της, ενώ στη συνέχεια κλήθηκαν και οι άλλες δυο 14χρονες που υποστήριξαν το ίδιο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι και στις τρεις περιπτώσεις οι γονείς των παιδιών δεν είχαν καταλάβει ότι ο 29χρονος παρενοχλούσε σεξουαλικά τις κόρες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom