Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Δύσκολα ο Παναθηναϊκός νίκησε 1 - 0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (φωτο & βίντεο)


O Παναιτωλικός υποδέχτηκε το απόγευμα στο Αγρίνιο τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Παναθηναϊκό στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Super League και υπέκυψε στο 78' μετά από σθεναρή αντίσταση 0 - 1....

Ο Παναθηναϊκός την Κυριακή είχε χάσει τους πρώτους βαθμούς στη φετινή σεζόν παραχωρώντας ισοπαλία στον Ολυμπιακό και σήμερα ήθελε να ρεφάρει στο Αγρίνιο, ενώ και ο Παναιτωλικός προέρχονταν από ισοπαλία στην έδρα του με τον Λεβαδειακό και ήθελε τουλάχιστον την ισοπαλία στο σημερινά ματς, τελικώς δεν τα κατάφερε... αφού έφαγε γκολ από μία καραμπόλα!!! 

Οι πράσινοι ξεκίνησαν φουλ επιθετικά, είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπορούσαν να διασπάσουν τη διπλή ζώνη άμυνας του Παναιτωλικού, που μπήκε στο γήπεδο με διαφορετική ενδεκάδα κατά 6/11 (χωρίς Μπακάκη, Χουχούμη,Καρέλη,Κολοβό,Μάρτενσον και Νταγκό) απ' αυτή απέναντι στο Λεβαδειακό.

Παρότι ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που έφτασε κοντά στο γκολ.

Στο 29' ο Παναιτωλικός είχε τη μία και μοναδική πολύ καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για γκολ με τον Μόρσεϊ,τον οποίο σταμάτησε ο Μπρινιόλι αποκρούοντας σε κόρνερ.

Το ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες με τον Παναιτωλικό να μπαίνει δυνατά, αλλά και πάλι με το νου του πρώτα στα μετόπισθεν..

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να διασπάσει την συμπαγή άμυνα των γηπεδούχων χωρίς επιτυχία.

Στο 66' η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με τον Σπόραρ, ο οποίος από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 69' και πάλι ο Σπόραρ σε καλή θέση από αριστερά δεν κατάφερε να νικήσει τον Ανέστη... 

Τα λεπτά κυλούσαν με το 0 - 0 να παραμένει και οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές, στο 74' ο Αναστασίου και ο Γιοβάνοβιτς στο 76'.... και ήρθε το γκολ!!!

Στο 78' ο νεοεισελθών Ιωαννίδης πέτυχε γκολ: Ο φορ του Παναθηναϊκού πήρε την κοντινή κεφαλιά από σέντρα του Χουάνκαρ, ο Ανέστης απέκρουσε, όμως η μπάλα βρήκε στα πόδια του Κορνέλιους και κατέληξε στον Ιωαννίδη που την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 0 - 1.

Στο 89' ο Παναιτωλικός είχε τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση, όμως η κεφαλιά του Καρέλη, μετά από κόρνερ του Νταγκό, βρήκε στο κάθετο δοκάρι του Μπρινιόλι.

Η λήξη του αγώνα βρήκε νικητή  με 1 - 0 τον Παναθηναϊκό, που κατάφερε να κάμψει την σθεναρή αντίσταση του Παναιτωλικού μετά από 77 λεπτά αγώνα!

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης, Κορνέλιους, Λάρσον, Χατζηθεοδωρίδης(74' λ.τ. Χουχούμης), Ντίας(74' Κολοβός), Φλόρες, Μλάντεν(74' Μάρτενσον), Μόρσεϊ(84' Καρέλης), Σενγκέλια(61' Νταγκό), Πέδρο.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ(90' Γκάνεα), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Ρούμπεν Πέρεθ, Τσέριν, Κουρμπέλης(76' Βαγιαννίδης), Βέρμπιτς(76' Ιωαννίδης), Μπερνάρντ(90' Σάρλια), Σπόραρ(85' Τσοκάι).























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom