Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

ΤΩΡΑ στην Αγία Βαρβάρα: Πυροβόλησε και σκότωσε επίδοξο ληστή που μπήκε στο σπίτι του


Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία. Ιδιοκτήτης σπιτιού στην οδό Γορτυνίας στην Αγία Βαρβάρα κάλεσε την αστυνομία λέγοντας ότι πυροβόλησε και σκότωσε αλλοδαπό που μπήκε στο σπίτι του με σκοπό να τον ληστέψει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο μεταβαίνουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

https://www.protothema.gr/

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr στο σπίτι που έγινε το έγκλημα, ζει ένας Αιγύπτιος με την Ελληνίδα σύζυγό του.

Στο σπίτι τους βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (3/7) ο εξάδελφος της συζύγου και για άγνωστο λόγο κατέληξε να τον πυροβολεί ο Αιγύπτιος.

Στη συνέχεια, ο φερόμενος ως δράστης, κάλεσε την Αστυνομία και είπε: «Ελάτε να με πιάσετε»!

Πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν ότι όταν ο Αιγύπτιος κάλεσε την Αστυνομία, ανέφερε ότι έχει σκοτώσει συγγενή της συζύγου του, ο οποίος μπήκε να κλέψει στο σπίτι του. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι  ο 38χρονος δράστης χτύπησε με αντικείμενο τον 64χρονο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση.

********

Σύμφωνα με το enikos.gr όλα ξεκίνησαν, το βράδυ της Κυριακής, όταν ένας αλλοδαπός τσακώθηκε με τον Έλληνα ιδιοκτήτη του διαμερίσματος όπου διαμένει, γιατί ο πρώτος χρωστούσε ενοίκια.

Ο καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών ήταν πολύ έντονος και τελικά, ο ενοικιαστής πήρε έναν σιδερολοστό και χτύπησε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr.

Στη συνέχεια, κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία και ανέφερε ότι τραυμάτισε τον άνδρα, ζητώντας να σπεύσει στο σημείο ένα ασθενοφόρο.

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στην περιοχή, συνέλαβαν τον δράστη. 

Ο ιδιοκτήτης, που ήταν ήδη νεκρός όταν έφτασαν οι αρχές στο σημείο, ήταν συγγενής της γυναίκας του ενοικιαστή, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom