Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Σέριφος: Σοκάρει 23χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της από δύο άνδρες (βίντεο)


Εφιαλτικές στιγμές καταγγέλλει ότι έζησε μία 23χρονη στη Σέριφο, όταν δύο άνδρες φέρεται να της έριξαν κάτι στο ποτό της και στη συνέχεια την οδήγησαν σε παραλία όπου τη βίασαν.

Δύο άγνωστοι άντρες άρπαξαν την 23χρονη κοπέλα την ώρα που διασκέδαζε σε beach bar του νησιού με την παρέα της. Την έσυραν σε ερημική παραλία παρά τη θέλησή της, τη βίασαν κι όταν ολοκλήρωσαν την κτηνώδη πράξη τους, την εγκατέλειψαν λιπόθυμη και αβοήθητη.

Η ώρα ήταν περίπου 04.00 το πρωί. Η κοπέλα από τα βόρεια προάστια της Αθήνας διασκέδαζε στην περιοχή Λιβάδι.

Όπως καταγγέλλει:

«Ξαφνικά δύο άνδρες με άρπαξαν με το ζόρι και με οδήγησαν σε μία παραλία. Δεν ξέρω πως… Δεν κατάλαβα πως έγινε. Θυμάμαι να με πετάνε στην άμμο. Θυμάμαι ότι ένας έπεσε πάνω μου με δύναμη κρατώντας τα χέρια μου και ο δεύτερος, με ανάγκασε να του κάνω στοματικό έρωτα και προχώρησε σε παραφύση συνουσία».

Με αυτά τα λόγια η κοπέλα περιγράφει την φρίκη που βίωσε. Οι δράστες ολοκλήρωσαν την πράξη τους και εξαφανίστηκαν.

Το πιθανότερο είναι ότι διασκέδαζαν στην ίδια τοποθεσία με την 23χρονη όταν αποφάσισαν να την προσεγγίσουν και να την οδηγήσουν πιθανότατα στην παραλία Αυλόμωνας, λιγότερο από 1 χιλιόμετρο από το μπαρ όπου διασκέδαζε.

Μόλις η κοπέλα ανέκτησε τις αισθήσεις της, κατάφερε να φτάσει σε άσχημη κατάσταση στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλει την φρίκη που βίωσε στα χέρια των δυο βιαστών.

Σύμφωνα με την περιγραφή της:

«Ο ένας ήταν μετρίου αναστήματος, εύσωμος με μούσι και ο δεύτερος λεπτός και αξύριστος. Περίπου 30 ετών. Δεν ήταν Έλληνες».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, δε μιλούσαν ελληνικά ενώ, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε το θύμα στην αστυνομία, πρόκειται πιθανότατα για άντρες Πακιστανικής καταγωγής.

Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι είχε καταναλώσει ελάχιστη ποσότητα αλκοόλ κατά τη διάρκεια της νύχτας και δεν μπορεί να εξηγήσει πώς έχασε ξαφνικά τις δυνάμεις της

«Θυμάμαι να προσπαθώ να τρέξω και να μην έχω τη δύναμη».

Οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι άγνωστοι να έριξαν κάποια ουσία στο ποτό της 23χονης για να κάμψουν τις αντιστάσεις της.

Στο κυκλαδίτικο νησί έχει σημάνει συναγερμός, με τις Αρχές να «χτενίζουν» από άκρη σε άκρη την περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν τους δύο «δράκους της παραλίας» πριν ξαναχτυπήσουν.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom