Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

ΣΟΚ στην Πάρο: Βάναυσος ξυλοδαρμός 15χρονης από τη γιαγιά της


Ενός κακού μύρια έπονται λέει ο σοφός λαός και δεν έχει καθόλου άδικο… Δεν είναι το πρώτο αλλά ούτε και το τελευταίο δυστυχώς γεγονός κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας στη χώρα μας, αυτή τη φορά όμως είναι στις Κυκλάδες.

Έφθασε ως καταγγελία στην Ομάδα Αγάπης της Γεωργίας Πάσσου από την Πάρο και ακούμπησε ευαίσθητες συναισθηματικές χορδές γιατί έχει να κάνει με σκληρή κακοποίηση παιδιού.Δεκαπεντάχρονου μεν, παιδιού δε!!!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του CycladesLive.gr, πρόκειται για 15χρονο παιδί που ζει με τη γιαγιά, τον παππού και το αδερφάκι του διότι η γιαγιά κατά τα φαινόμενα, είναι εκείνη που έχει την επιμέλεια των εγγονιών της χρόνια τώρα.

Η 15χρονη εγγονή κακοποιείται συστηματικά από τη γυναίκα που έχει την επιμέλειά της και μάλιστα με πολύ άγριο τρόπο. Σημάδια υπάρχουν αυτή τη στιγμή που μιλάμε στο κορμί του παιδιού, (υπάρχουν και σχετικές φωτογραφίες) από το ξύλο και τη σωματική κακοποίηση που υπέστη για μία ακόμη φορά.

Υπάρχει κόσμος στο χωριό που γνωρίζει τα πάντα!! Και ο κόσμος αυτός μίλησε, σε μια προσπάθεια να σωθεί το παιδί από αυτά που συστηματικά περνάει. Ο παππούς του παιδιού απειλεί με καραμπίνα μάλιστα όποιον τολμήσει και ανοίξει το στόμα του ή πλησιάσει τα παιδιά.

Η οικογένεια είναι γέννημα θρέμμα Παριανή κι αυτό που χρειάζεται σε αυτή τη φάση είναι ένας δικηγόρος που να αναλάβει την υπεράσπιση του παιδιού. 

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Αστυνομία του νησιού είναι ήδη ενημερωμένη και το ίδιο και η Πρόνοια. Αναμένεται να γίνει επίσημη μήνυση για να ξεκινήσουν οι τυπικές διαδικασίες.

Να σημειώσουμε, ότι σύμφωνα με κατοίκους του χωριού που γνωρίζουν και μιλήσαμε μαζί τους, έχει υπάρξει και καταγγελία για το συγκεκριμένο ζήτημα στο χαμόγελο του παιδιού, χωρίς αυτό βεβαίως να είναι εξακριβωμένο.

Μαρτυρίες μάλιστα από την ώρα που είδε τη δημοσιότητα το θέμα υπάρχουν και από το περιβάλλον του σχολείου του μικρότερου αδερφού που είναι μόλις 9 ετών.

Χαρακτηριστική η ανάρτηση της κ. Πάσσου στην Ομάδα Αγάπης Είμαι Εδώ για Σένα, όπου αναφέρει τα εξής:

Πρέπει να πάψει η κακοποίηση γενικά!!!

Ειδικά η κακοποίηση των παιδιών!!!Ότι μα ότι και να έχει κάνει ένα παιδί είναι παιδί. Εγώ σαν Πάσσου δεν θα επιτρέψω άλλο να γίνεται άλλο αυτό.

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνεται και μου καταγγέλλετε τα πάντα, ξέροντας ότι θα κρατήσω την ανωνυμία σας.

Έτσι ευχαριστώ θερμά το άτομο που μου έκανε την καταγγελία σήμερα για τον βάναυσο ξυλοδαρμό ενός παιδιού.

Θέλω να σας πω ότι έχω ενημερώσει την Αστυνομία της Πάρου και εάν χρειαστεί θα πάω να κάνω και την καταγγελία επώνυμα.

Οι φωτογραφίες του παιδιού που είδα με έχουν συγκλονίσει….

Για την ώρα θα αφήσω την αστυνομία να κάνει την δουλειά της, ελπίζοντας ότι θα σώσουμε ακόμα ένα παιδί…..

Δεν θα γράψω για την ώρα άλλες λεπτομέρειες μέχρι να γίνει αυτό που πρέπει και να τηρηθούν τα νόμιμα….

Το μόνο που ζητάω είναι έναν εθελοντή δικηγόρο για την υπόθεση αυτή, Άμεσα!!!!!!

6980588333″

https://cycladeslive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom