Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Επίθεση από «Τα Νέα» στον Θεοδωρικάκο για τη… δεξίωση στο Γκολφ της Γλυφάδας από τον αστυνομικό Λεωνίδα Λεωτσάκο


Στα… μανταλάκια κρεμάει η εφημερίδα «Τα Νέα» τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο. Αφορμή δεν κατέστη το όργιο αστυνομικής καταστολής, ιδίως το τελευταίο διάστημα, αλλά μία… δεξίωση.

Συγκεκριμένα, θέτει ερωτήματα μετά από «δεξίωση στο Γκολφ της Γλυφάδας από τον «αστυνομικό» Λεωνίδα Λεωτσάκο και τιμώμενο πρόσωπο τον προϊστάμενό του, υπουργό, Τάκη Θεοδωρικάκο», όπως αναφέρει η εφημερίδα, μεταφέροντας το ρεπορτάζ της Sportday.

Σε δημοσίευμα με τίτλο: «Όταν ένας αστυνομικός δεξιώνεται στο Γκολφ της Γλυφάδας τον Υπουργό του», η εφημερίδα τονίζει: «Μπορεί άραγε ένας Έλληνας αστυνομικός με τον μισθό του να ενοικιάσει το υπερπολυτελές «Γκολφ» της Γλυφάδας και να δεξιωθεί σε αυτό έναν Υπουργό της Ελληνικής Κυβέρνησης;»

Και προσθέτει: «Προφανώς “όχι”. Αρκεί φυσικά η κουβέντα να αφορά σε κάθε κανονικό Έλληνα αστυνομικό».

«Ναι, έχει σημασία αυτός ο διαχωρισμός να γίνει προκαταβολικά καθώς στην ιστορία που ακολουθεί και ομολογουμένως έχει προκαλέσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και αντιδράσεις από το πρωί, πρωταγωνιστής δεν είναι ένας τυπικός εκπρόσωπος του νόμου. 

Εκτός αν υπάρχει και άλλος αστυνομικός, αν ξέρετε εσείς κάποιον, που να «υπηρετεί» τη θητεία του στην προεδρική καρέκλα της Super League 2. Στο τιμόνι του πιο βρώμικου πρωταθλήματος της Ευρώπης. 

Σε αυτό για το οποίο ο Παγκόσμιος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (FIFPRO) πριν από μερικές εβδομάδες εξέδωσε κοτζάμ οδηγία για τα μέλη του: «Προσοχή, μην το πλησιάζετε»! Στο ίδιο που αν είχε ένα αστεράκι για κάθε φιρμάνι της Sportradar με ύποπτα προς χειραγώγηση παιχνίδια θα ήταν ο… ουρανός!

Αν κουβεντιάζουμε για έναν τέτοιο αστυνομικό, τότε φαίνεται πως τελικά όλα τα μπορεί».

Δεξίωση για «παχιά πορτοφόλια»

Είχε προηγηθεί δημοσίευμα της Sportday που ανέφερε ότι «Πρόσφατα ο Λεωνίδας Λεουτσάκος οργάνωσε εκδήλωση προς τιμήν του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, στο πασίγνωστο Γκολφ της Γλυφάδας. 

Έναν χώρο δεξιώσεων για «παχιά» πορτοφόλια και προξενεί απορία το γεγονός πώς ένας άνθρωπος με απλό μισθό αστυνομικού μπόρεσε να δεξιωθεί τόσο κόσμο και σε ένα τέτοιον χώρο. 

Προκύπτει και ηθικό ζήτημα βεβαίως αφού είναι πρωτάκουστο ένας εν ενεργεία αστυνομικός να οργανώνει δεξίωση για τον υπουργό του. Ίσως να έπαιξε ρόλο ότι ο γιος του Λεουτσάκου είναι ειδικός φρουρός κι έχει αποσπαστεί στη φρουρά του Θεοδωρικάκου».

https://www.documentonews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom