Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Πάτρα: Μοιραία βουτιά 29χρονης από 3ο όροφο πολυκατοικίας - Εφοδος της ΟΠΚΕ (βίντεο)


Σοκ έχει προκαλέσει στο κέντρο της Πάτρας η πτώση γυναίκας από μπαλκόνι στην οδό Ζαΐμη στο ύψος της Κορίνθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι τρίτου ορόφου. Στο σημείο επικρατεί μεγάλη ανάστάτωση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα σκοτώθηκε επί τόπου.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι ενώ κάποιοι ισχυρίζονται ότι κάποιος μέσα από ένα διαμέρισμα πετούσε προς το σημείο όπου η άτυχη γυναίκα βρισκόταν νεκρή στο δρόμο, αναπτήρες, τσιγάρα και μία σαγιονάρα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί κάποιος να την έσπρωξε. Η υπόθεση διερευνάται με μεγάλη προσοχή.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ΟΠΚΕ οι οποίοι επιχείρησαν στην πολυκατοικία με αλεξίσφαιρα γιλέκα και ασπίδες. Εκφράζονται φόβοι ότι μέσα σε διαμέρισμα βρίσκεται κάποιο άτομο ταμπουρωμένο.

Νεότερη ενημέρωση: Μόλις ολοκληρώθηκε η έφοδος της ΟΠΚΕ στην πολυκατοικία. Δεν φέρεται να εντοπίστηκε ύποπτο άτομο αν και αυτόπτες μάρτυρες έλεγαν ότι κάποιος άλλος πετούσε τσιγάρα και άλλα αντικείμενα στο σημείο όπου βρισκόταν το άψυχο σώμα της 29χρονης γυναίκας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία και ότι τα τσιγάρα και ο αναπτήρας ήταν δικά της. Ενώ αρχικά υπήρχαν εκτιμήσεις ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια, τελικά επιβεβαιώθηκε ότι η πτώση της 29χρονης είναι αυτοκτονία.

Η 29χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, έμενε μόνη της στην πολυκατοικία επί της οδού Κορίνθου και Ζαΐμη κι έπεσε στο κενό από την πλευρά της Ζαΐμη. Συγκλονισμένη η μητέρα της όπως και ο αδερφός της έφτασαν στο σημείο.

https://www.thebest.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom