Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Θρίλερ στην Πάτρα: Άνδρας με καραμπίνα και φιάλη υγραερίου απειλεί να αυτοκτονήσει (βίντεο)


Πανικός στην Πάτρα με άνδρα, στο πάρκινγκ Καλεντζώτη, ο οποίος είναι οπλισμένος με καραμπίνα και οχυρωμένος πίσω από φιάλη υγραερίου.

Ο άνδρας έχει καθίσει στο δρόμο, κρατάει καραμπίνα και απειλεί να πυροβολήσει σε περίπτωση που τον πλησιάσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 45χρονο άνδρα ο οποίος έχει μαζί του και φιάλη υγραερίου.

Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί Ρομά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Οι αστυνομικοί που έχουν σπεύσει στην περιοχή, είναι καλυμμένοι πίσω από το περιπολικό, ενώ έχει αποκλειστεί η Ακτή Δυμαίων στο ρεύμα προς Πύργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Best.gr τον πλησίασε η κόρη του για να τον κατευνάσει, αλλά εκείνος απείλησε ότι θα βάλει την καραμπίνα στο λαιμό του και θα αυτοπυρποληθεί. 

Οι αστυνομικοί αυτή τη στιγμή αναζητούν τη σύζυγό του.  Στο σημείο βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας με την καραμπίνα έχει ενοχληθεί επειδή οι αστυνομικοί  απομακρύνουν τους Ρομά από το σημείο όπου κατασκηνώνουν.

Νωρίτερα, είχε δοθεί σήμα για κλοπή αυτοκινήτου στο ίδιο πάρκινγκ.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom