Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Μακάβριο μυστήριο στην Αχαΐα: Θαμμένος σε έλος ο 28χρονος που αγνοείται;


Μυστήριο επικρατεί γύρω από την εξαφάνιση του 28χρονου εργάτη γης στην Αχαΐα με τις Αρχές να εκτιμούν πως είναι θαμμένος στο έλος κοντά στην Καλόγρια.

Ο 28χρονος από το Μπαγκλαντές αγνοείται από τις 7 Ιουλίου, με τους οικείους του να δηλώνουν την εξαφάνιση του στην Αστυνομία, στις 11 του μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, οι Αρχές έχουν την βεβαιότητα πως ομοεθνείς του τον σκότωσαν και τον «έθαψαν» στο έλος κοντά στην Καλόγρια.

Ο άνδρας διέμενε μαζί με άλλους πέντε από το Μπαγκλαντές και μάλιστα ήταν ο «ταμίας» του σπιτιού. Αναλάμβανε δηλαδή να στέλνει χρήματα από μεροκάματα στην «πατρίδα» σε συγγενείς των συναδέλφων του εργατών. Φαίνεται όμως πως του χρέωσαν ότι έκλεβε και γι’ αυτό εκτιμάται ότι τον σκότωσαν και τον «έθαψαν» στο έλος! Άλλωστε και στο παρελθόν είχε εφαρμοσθεί ίδια μέθοδος με άλλους εργάτες γης, που είχαν σκοτώσει και θάψει ομοεθνή τους.

Στις έρευνες που έγιναν από την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας με τον ειδικό σκύλο δεν βρέθηκε τίποτα. Όμως έχει ήδη γίνει αίτημα από την Υπηρεσία να μεταφερθεί από την Αθήνα ο ειδικός «σκύλος» που διαθέτει η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ο σκύλος είναι εκπαιδευμένος για να εντοπίζει πτώματα, ακόμη και αν αυτά είναι θαμμένα.

«Μέσα σε 2-3 ημέρες θα έχει βρει το σημείο» είπε στην «Π» ένστολος, που γνωρίζει καλά τις ικανότητες του συγκεκριμένου τετράποδου. Μάλιστα ο εκπαιδευτής του, «ντύνει» τον σκύλο με ειδικό εξοπλισμό ώστε να μπορεί να δράσει ακόμη και μέσα σε έλος!

Υπενθυμίζουμε πως, από τους 5 συγκατοίκους, έχει συλληφθεί και προφυλακισθεί ο ένας,ο οποίος ουδέποτε ομολόγησε κατά την προανάκριση ανθρωποκτονία. Μάλιστα «τα έριχνε» συνεχώς στους άλλους, οι οποίοι κατάφεραν και διέφυγαν από την χώρα και ήδη βρίσκονται σε άλλα κράτη.

https://pelop.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom