Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Πυροβολισμοί στα Κάτω Πατήσια: Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες, εκ των οποίων δύο αστυνομικοί (φωτο & βίντεο)


Δεν το χωράει ο νους αυτό που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (2/7), με το αιματηρό επεισόδιο να ξεκινάει στα Κάτω Πατήσια και να καταλήγει στους Αγίους Αναργύρους! Δύο άνθρωποι έπεσαν νεκροί ενώ άλλοι τρεις τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους δύο αστυνομικοί.

Όλα ξεκίνησαν στις 21.30 το βράδυ οπότε έπεσαν πυροβολισμοί στην οδό Κουρτίδου στα Κάτω Πατήσια. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία πνοή του.

Ο άνθρωπος που τον πυροβόλησε, στη συνέχεια έφυγε από το σημείο με αυτοκίνητο και στο δρόμο, φέρεται να τραυμάτισε ακόμα ένα άτομο στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Συγκλονιστικά είναι τα όσα περιέγραψε στο newsit.gr ένας αυτόπτης μάρτυρας. Σύμφωνα με αυτόν, ο δράστης, σταμάτησε με την απειλή όπλου ένα αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου, έβγαλε έξω τον οδηγό, πήρε το όχημα και εξαφανίστηκε!

Το όπλο του δράστη

Ακούστε όλα όσα είπε στο newsit.gr ο αυτόπτης μάρτυρας:

Οι αστυνομικοί τελικά εντόπισαν τον δράστη και άρχισαν να τον καταδιώκουν. Οι καταδίωξη κατέληξε στους Αγίους Αναργύρους όπου ο άνθρωπος έπεσε τελικά νεκρός μετά από πυροβολισμούς. 

Από την ανταλλαγή πυρών τραυματίστηκαν και δύο αστυνομικοί. Ο ένας στην ωμοπλάτη και στο πόδι και ο δεύτερος στο πόδι, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr…

Ο δράστης νεκρός – ΦΩΤΟ NEWSIT.GR

Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν μάλιστα, ότι ο δράστης που έπεσε νεκρός, έκανε και ληστεία σε βενζινάδικο, στη λεωφόρο Δημοκρατίας!

Δείτε εικόνα από την οδό Κουρτίδου που το βράδυ του Σαββάτου, ξεκίνησαν όλα:

Μαρίνος Αλειφέρης, Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

https://www.newsit.gr/

Θρίλερ στα Κάτω Πατήσια με πυροβολισμούς, δύο νεκρούς και τραυματίες


Θρίλερ το βράδυ του Σαββάτου με πυροβολισμούς στα Κάτω Πατήσια και στους Αγίους Αναργύρους, με δύο νεκρούς και τραυματίες.

Στα Κάτω Πατήσια, στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου, μετά από διαπληκτισμό δύο οδηγών, περίπου στις 21:30, ο ένας τράβηξε όπλο και πυροβόλησε τον δεύτερο, ο οποίος μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στην Παμμακάριστο όπου υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα.

Ελαφρά τραυματίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και ο συνοδηγός του και μεταφέρθηκε στην ίδια κλινική.

Ο δράστης διέφυγε με άλλο αυτοκίνητο και επιχείρησε να ληστέψει βενζινάδικο στους Αγίους Αναργύρους. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς που τον καταδίωκανΟ ληστής έπεσε νεκρός ενώ δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν στο χέρι και το πόδι και διακομίστηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου έχουν μεταφερθεί οι δύο τραυματίες αστυνομικοί έχει μεταβεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και ο αρχηγός της αστυνομίας.

«Δυο αστυνομικοί αντιμετώπισαν στα Πατήσια κακοποιούς που αντάλλασσαν πυροβολισμούς,ο ένας κακοποιός νεκρός. Έσωσαν με αυτοθυσία τους πολίτες, τραυματίστηκαν και οι δυο, ευτυχώς ελαφρά. Είμαστε στο 401 μαζί με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ και ενημερωθήκαμε από τους γιατρούς. Όλα θα πάνε καλά» ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος σε ανάρτησή του στο Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom