Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Ξηρόμερο Αιτ/νίας: 57χρονος βοσκός έβαλε τέλος στη ζωή του - Η τραγική ιστορία του (βίντεο)


Απαγχονισμένος εντοπίστηκε στο ποιμνιοστάσιο, που διατηρούσε στην περιοχή Βασιλόπουλο Ξηρομέρου, ένας 57χρονος βοσκός τις πρωινές ώρες Σαββάτου.

Ο αυτόχειρας είχε απασχολήσει στις αρχές του 2022, τα ΜΜΕ και αρχικά είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, όταν το αφεντικό που εργαζόταν ο 57χρονος αγόρασε ένα δοχείο από μίνι μάρκετ στο χωριό Καραϊσκάκης Ξηρομέρου.

Το δοχείο κατέληξε στα χέρια του 57χρονου ο οποίος βρήκε μέσα τα χρήματα, που ένας από τους δύο ιδιοκτήτες του μίνι μάρκετ είχε κρύψει μέσα 50.000 ευρώ, χωρίς όμως να έχει ενημερώσει τον άλλον.

Μετά από την έρευνα της Αστυνομίας εντόπισαν τον 57χρονο και του ζήτησαν να επιστρέψει τα χρήματα. 

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη των χρημάτων μέσα στο δοχείο υπήρχαν 50.000 ευρώ. Ο 57χρονος εργάτης, στον οποίο κατέληξε το δοχείο ξόδεψε ένα μέρος των χρημάτων, παραδίδοντας το υπόλοιπο ποσό στους αστυνομικούς, ενώ υποστήριξε επίσης ότι τα χρήματα δεν ήταν 50.000 ευρώ, αλλά λιγότερα.

Στην συνέντευξη που είχε δώσει στο antenna-star.gr είχε αναφέρει ότι «Βρήκα τα χρήματα στο δοχείο, τα είχα ανάγκη και ξεχρέωσα, δεν έκλεψα. Είμαι σε αδιέξοδο. Δεν ξέρω τι να κάνω για την αξιοπρέπειά μου».

Σε βάρος του, είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για υπεξαίρεση. Από το συνολικό ποσό, κατασχέθηκαν 36.000 ευρώ και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ στο χωριό Καραϊσκάκης του Ξηρόμερου, απ’ όπου είχε αγοραστεί το πλαστικό δοχείο με τα χρήματα.

Το Α.Τ. Ξηρομέρου διεξάγει έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του 57χρονου.

https://xiromeronews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom