Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Στα μπαράζ η Ξάνθη με τον Παναιτωλικό, στη Super League απ' ευθείας ο Ιωνικός


Ο Ιωνικός επικράτησε με 2-1 του Εργοτέλη στη Νίκαια και εξασφάλισε την απευθείας άνοδο στη Super League Interwetten. Η Ξάνθη επικράτησε του Λεβαδειακού με 1-0 και θα παίξει αγώνες μπαράζ με τον Παναιτωλικό για να διεκδικήσει την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Ολοκληρώθηκε σήμερα (19/05) η Super League 2, με τον Ιωνικό να επικρατεί με 2-1 του Εργοτέλη, να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την ήττα του Λεβαδειακού στην Ξάνθη με 1-0 και να επιστρέφει στη Super League μετά από 14 χρόνια απουσίας του από τη μεγάλη κατηγορία.

Η Ξάνθη θα διεκδικήσει την επάνοδό της στην πρώτη κατηγορία με τον Παναιτωλικό, ο οποίος τερμάτισε 13ος στη διαδικασία των playouts της Super League.

ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΑΙΩΤΕΣ

Στο παιχνίδι της Νίκαιας, ο Εργοτέλης ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ στο 60' με τον Κοκκίνη, θέτοντας προσωρινά την ομάδα του σε τροχιά μπαράζ

Ωστόσο οι Νικαιώτες με δύο τέρματα των Μουμίν στο 74', με κοντινή προβολή έπειτα από ασταθή επέμβαση του Κατσιμήτρου και του Μάναλη στο 81', έπειτα από ασίστ του Ρόλε, έφερε τούμπα το ματς και πήρε την απευθείας άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Ιωνικός: Αναγνωστόπουλος, Αμπούντ-Ομάρ, Σινγκ, Παπαγεωργίου, Κύργιας, Κοτσώνης, Γκοτσούλιας, Μουμίν, Ματσούκας, Ρόλε, Κουϊρουκίδης.

Εργοτέλης: Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής,Σερβιλάκης, Πέϊος, Τσέλιος, Κόλα, Άμπι, Μπουρσέλης, Κόνραντ, Μανουσάκης.

ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ Η ΞΑΝΘΗ

Η Ξάνθη υποδέχθηκε το Λεβαδειακό με τους "ακρίτες" να ήθελαν μόνο το τρίποντο για να έχουν ελπίδες να τερματίσουν στην πρώτη δυάδα.

Το παιχνίδι ήταν πολύ ισορροπημένο, με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να φτάνει κοντά στο γκολ στο 45+2', όμως το μακρινό σουτ του Ντίνα, τράνταξε το δοκάρι του Στογιάνοβιτς.

Στην επανάληψη οι "ακρίτες" πέτυχαν το πολυπόθητο γκολ με τον Έμπερτ στο 75' και με αυτό το γκολ εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στα μπαράζ με τον Παναιτωλικό, όπου θα διεκδικήσουν την επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία.

Ξάνθη: Ίτσο, Τ. Παπάζογλου, Μικελτάντζε, Τάτος,Πέτροβιτς, Καπνίδης, Βέρκερ, Τζούρμαν, Έμπερτ, Παντελιάδης, Ντίνας.

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Δημόπουλος, Μύγας,Λιάγκας, Παναγιώτου, Καραχάλιος, Κονέ, Νίλι, Πολέτο, Συμελίδης, Μυτίδης.


Σημ. Ζείδωρον: Τώρα απομένει να επικυρωθούν οι βαθμολογίες των δύο κατηγοριών και στη συνέχεια  να γίνει κλήρωση για τη σειρά των δύο αγώνων μπαράζ, από τους οποίους θα προκύψει η 14η ομάδα της Super League.... Βέβαια κάποιοι μιλάνε και για αναδιάρθρωση  με 16 ομάδες, θα δούμε, άλλωστε στην Ελλάδα είμαστε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom