Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Γλυκά Νερά: Στενεύει ο κλοιός για τους δράστες - Οι τρεις ληστείες με το ίδιο "Modus Οperandi" και οι μαρτυρίες (βίντεο)


Σημαντικές φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στο πεδίο των ερευνών για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση επισημαίνουν ότι είναι θέμα τιμής για τους ίδιους ο εντοπισμός των κακοποιών που δολοφόνησαν την νεαρή μητέρα και άφησαν το άψυχο σώμα της δίπλα στο μόλις 11 μηνών παιδί της. Όπως όλα δείχνουν, ο κλοιός για τους δράστες στενεύει.

Εξάλλου, και ο ίδιος ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία στα χέρια τους και την πίστη του ότι θα καταφέρουν να εντοπίσουν τους δολοφόνους.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, προκάλεσε και την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα, ο οποίος με παραγγελία του προς τους εποπτεύοντες την Εισαγγελία Εφετών και Πρωτοδικών Αθηνών ζητεί να συμβάλουν με κάθε δυνατό τρόπο στην εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος. 

Μάλιστα, ο εισαγγελικός λειτουργός κάνει λόγο για "πρωτοφανούς σκληρότητας στυγερή ανθρωποκτονία" από δράστες "χωρίς καμία ηθική αναστολή".

Διαβάστε ολόκληρο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και δείτε τα βίντεο στο enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom