Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Ο Άδωνις αποθέωσε τον Καρανίκα (βίντεο)


Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ομιλία του χθες στη βουλή αναφέρθηκε στην κριτική που δέχθηκε το κυβερνών κόμμα, πως άλλα έλεγε το 2018 και άλλα λέει σήμερα όσον αφορα στην φαρμακευτική κάνναβη.

«Θέλω να είμαι μαζί σας πολύ ειλικρινής. Ναι, είναι η απάντηση. Λάθος κάναμε το 2018. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να χάνουμε χρόνο για να υπερασπιζόμαστε κάτι το οποίο αναγνωρίζουμε ότι ήταν λανθασμένο», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Δεν ήμασταν ώριμοι να αναγνωρίσουμε τη φαρμακευτική κάνναβη αλλά στην πορεία καταλάβαμε ότι η Ελλάδα μπορεί να μετάσχει και δεν έχει κανένα μελανό σημείο, καμία ηθική μομφή»

Πρωτοφανής αποθέωση Καρανίκα

«Δεν αναφερθήκατε εσείς, θα αναφερθώ εγώ. Πρέπει να αναγνωρίσουμε στη συζήτηση και τη θετική συμβολή στη συζήτηση του κ. Καρανίκα. Έχουμε προφανώς σοβαρές πολιτικές διαφορές και έχουμε δημόσια συγκρουστεί, όμως για την περίπτωση της φαρμακευτικής κάνναβης για την προσπάθεια να νομοθετηθεί και να ανοίξουν οι δρόμοι στην ελληνική αγορά, εγώ θέλω να είμαι απολύτως ειλικρινής: η παρουσία του κυρίου Νίκου Καρανίκα ήταν θετική και το γεγονός ότι πολέμησε γι’ αυτό και πολεμάει ακόμα και σήμερα τον τιμά, γιατί είναι κάτι από το οποίο η πατρίδα έχει να κερδίσει και χρήματα και το κυριότερο ανακούφιση στον πόνο ασθενών».

Δείτε το βίντεο:

https://www.aftodioikisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom