Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Ευπάλιο Δωρίδας: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας έδειρε και καταδίωξε τον φίλο της εν διαστάσει συζύγου του!


Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν τις πρώτες πρωϊνές ώρες του Σαββάτου, στο Ευπάλιο Δωρίδας και στη Ναύπακτο καθώς αστυνομικός εκτός υπηρεσίας έδειρε και καταδίωξε τον φίλο της εν διαστάσει συζύγου του!

Σύμφωνα με πληροφορίες του npress, αστυνομικός του ΑΤ Ευπαλίου εκτός υπηρεσίας, επιτέθηκε στον φίλο της εν διαστάσει συζύγου του έξω από το σπίτι της, περί της 4 το πρωί. 

Το θύμα που ξυλοκοπήθηκε και εξυβρίστηκε από τον αστυνομικό σύμφωνα με τα καταγγελόμενα, κατάφερε να ξεφύγει και να μπει στο αυτοκίνητό του.

Ο αστυνομικός όμως τον κατεδίωξε με επικίνδυνους ελιγμούς για 8 τουλάχιστον χιλιόμετρα, όπως καταγγέλλει το θύμα, το οποίο κατάφερε να φτάσει στο ΑΤ Ναυπάκτου. Εκεί τον περίμενε ο δικηγόρος του για τις περαιτέρω ενέργειες. 

Κατόπιν, με την συνδρομή περιπολικού του τμήματος, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, που του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Αμέσως μετά, το θύμα με την συνδρομή περιπολικού του ΑΤ Ευπαλίου, μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ευπαλίου όπου υπέβαλλε μήνυση, μαζί με γνωστό δικηγόρο της Ναυπάκτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom