Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Θρίλερ στα Γλυκά Νερά: Γυναίκα νεκρή δίπλα στο μωρό της - Δεμένος ο σύζυγός της


Ενα θρίλερ στα Γλυκά Νερά βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς, όπως μετέδωσε το Open TV και η Μίνα Καραμήτρου, οι αστυνομικοί μόλις μπήκαν σε ένα σπίτι ύστερα από κλήσεις των γειτόνων στην Αμεση Δράση αντίκρισαν ένα φρικτό θέαμα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν μία γυναίκα νεκρή στο σπίτι, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν στραγγαλισμό, δίπλα της βρισκόταν ο σύζυγός της δεμένος σε μια καρέκλα και μέσα στο σπίτι, σε διπλανό δωμάτιο, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα μωρό, το οποίο έκλαιγε...

Σύμφωνα με το newsit.gr/ μια ληστεία έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης (11.05.2021) με θύμα μια γυναίκα που βρέθηκε νεκρή (στραγγαλισμένη σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες),η οποία δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του συζύγου της.

Ο άνδρας βρέθηκε δεμένος σε μια καρέκλα και φαίνεται πως ήταν ο πρώτος στον οποίο επιτέθηκαν οι ληστές.

Ήταν εκείνος που, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, κατάφερε να ειδοποιήσει το 100. Σε κατάσταση σοκ είπε στους αστυνομικούς πως η οικογένεια του είχε πέσει θύμα ληστείας.

Η γυναίκα του ήταν νεκρή, εκείνος δεμένος στην καρέκλα και το μωρό τους στην κούνια του, να κλαίει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Real fm, ομάδα ληστών εισέβαλε στο σπίτι από ανοικτό παράθυρο, αφού πρώτα σκότωσαν το σκύλο της οικογένειας και στη συνέχεια στραγγάλισαν τη γυναίκα περίπου 30 ετών και έδεσαν το σύζυγο,ο οποίος είναι άσχημη κατάσταση, ενώ δεν έχουν πειράξει το παιδί.

Αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών που έχουν φτάσει στο σημείο κάνουν έρευνες προσπαθώντας να λύσουν το μυστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom