Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Σταμνά Μεσολογγίου: Κάηκαν τέσσερα σπίτια - Μεγάλη φωτιά το βράδυ της Παρασκευής (φωτο)


Στις φλόγες παραδόθηκαν το βράδυ της Παρασκευής τέσσερα σπίτια στην Σταμνά Μεσολογγίου, μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στην καμινάδα ενός εξ αυτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aixmi-news.gr/ πρώτα άρπαξε η καμινάδα του ενός και γρήγορα η φωτιά επεκτάθηκε και στα διπλανά σπίτια.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας Μεσολογγίου, αλλά και από το Αγρίνιο,την Αμφιλοχία και τη Ναύπακτο, που κατέβαλαν προσπάθεια για να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Πυροσβεστικής, απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα με αναπνευστικά προβλήματα. Δεν υπήρξαν πληροφορίες για άλλους εγκλωβισμένους, αλλά οι άνδρες της Πυροσβεστικής συνέχισαν τις έρευνες ταυτόχρονα με την κατάσβεση της φωτιάς.

Στο σημείο επιχειρούσαν ως τα μεσάνυχτα 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα, καθώς η πυρκαγιά βρισκόταν ακόμα σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με το karvasaras.gr/ οι ζημιές και στα τέσσερα σπίτια είναι εκτεταμένες και οι πυροσβέστες έδωσα μεγάλη μάχη με τις φλόγες για να περιορίσουν την καταστροφή και να αποτρέψουν την περαιτέρω επέκταση της πύρινης λαίλαπας. 

Νεότερη ενημέρωση: Οι απεγκλωβισμένοι είναι καλά στην υγεία τους και κανένας από τους περίοικους δεν έχει τραυματιστεί, ενώ η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, αφού πρώτα όμως προκάλεσε σοβαρότατες υλικές ζημιές και στα τέσσερα σπίτια.

Δείτε φωτογραφίες του karvasaras.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom