Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Μεγάλο συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή - Πάρτε πίσω το ν/σ έκτρωμα (φωτο & βίντεο)


Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο έκτρωμα, να ξηλωθούν όλοι οι νόμοι που θεσμοθετούν την «ευελιξία» στις εργασιακές σχέσεις, που καταργούν την αργία της Κυριακής, που βάζουν εμπόδια στη δράση των σωματείων, που περιορίζουν το απεργιακό δικαίωμα το μήνυμα που στέλνουν χιλιάδες λαού με το μεγάλο συλλαλητήριο τους έξω από τη Βουλή.

«Κάτω τα χέρια από το 8ωρο - Όχι στη ευελιξία και τη ζωή λάστιχο», «Όχι άλλες θυσίες για τα κέρδη τους - 7ωρο, 5μερο, 35ωρο», «Δε θα γίνουμε σκλάβοι του 21ου αιώνα - Διεκδικούμε ζωή και δουλειά με δικαιώματα» αναγράφουν τα πανό των διαδηλωτών.

Πολύ μεγάλος ο όγκος του συλλαλητηρίου στην Αθήνα.

Την ώρα που το πρώτο μπλοκ της πορείας έφτασε στο υπουργείο Εργασίας μέσω της πλατείας Ομονοίας, τα τελευταία μπλοκ δεν είχαν ξεκινήσει από τα Προπύλαια!

Την επωνυμία που του αρμόζει με βάση τα έργα και τις ημέρες του, απέδωσαν στο υπουργείο Εργασίας τα Συνδικάτα κατά τη διάρκεια του μεγάλου συλλαλητηρίου: «Ένωση Εργοδοτών Ελλάδας» είναι ο τίτλος που του απένειμαν, με την «ταμπέλα» στην είσοδο του κτιρίου να δηλώνει τον ρόλο που έχει αναλάβει να επιτελέσει η σημερινή του ηγεσία, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τους προκατόχους της.

Δείτε φωτο από το συλλαλητήριο:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom