Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Στον αθλητικό εισαγγελέα οι ύβρεις Γκαρσία για Ολυμπιακό και Μαρινάκη (βίντεο)


Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος στον προσωπικό του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ακούγεται να βρίζει χυδαία τον Ολυμπιακό και τον ιδιοκτήτη του.

Το υβριστικό παραλήρημα του Πάμπλο Γκαρσία, με εκφράσεις πεζοδρομίου, εναντίον του Ολυμπιακού, των οπαδών του και του Βαγγέλη Μαρινάκη, σε ζωντανή μετάδοση, μέσα από τα προσωπικά του social media, σοκάρει.

Σε άλλο βίντεο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ανεβασμένος στο πούλμαν του δικεφάλου, κάνει χειρονομίες και βρίζει εκ νέου τον Ολυμπιακό, αδιαφορώντας για την παρουσία καμερών!

Συνεχιστής της χυδαιότητας και των ύβρεων και ο Μίχαλ Κρμέντσικ, υβρίζει ον κάμερα τον Ολυμπιακό.

Ο αθλητικός και ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, έχει πάρει στα χέρια του τα βίντεο και το υλικό από τις ακρότητες του Γκαρσία και του ποδοσφαιριστή του και η κλήση τους σε απολογία θεωρείται αυτονόητη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι οριστικά ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Ο Σέρβος τεχνικός συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο, βρέθηκε στο Κορωπί και ξεκίνησε τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένα κορυφαίο κλαμπ και η παρουσία μου εδώ αποτελεί τεράστια πρόκληση για να τον φέρουμε ξανά στην κορυφή μέσα από σκληρή δουλειά» σημείωσε ο νέος τεχνικός των «πρασίνων».

Στην ΑΕΚ περιμένουν την οριστική απάντηση του Σεργκέι Ρεμπρόφ, αλλά έχουν ήδη εναλλακτικό πλάνο για τον πάγκο, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να αποτελεί το πρώτο φαβορί.

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom